Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Gjøvik

19.nov.2011 @ 10:02 i Blogg 1 kommentar

God morgen!Jeg har ikke blogget de siste dagene, nettopp fordi jeg ikke har hatt noe tid! Jeg har brukt en del tid med familien i det siste, noe jeg også kommer til å fortsette med. Det er også utrolig mye lekser og lignende fremover noe som desverre går utover bloggingen, jeg gjør mitt beste for å få til et innlegg om dagen, men er ikke alltid jeg rekker. Innlegg som består av lekser og skolerelaterte ting er vel kanskje ikke like morsomt å lese om hver eneste dag heller? 

Jeg har sovet til Marte i natt og vi har nettopp stått opp og skal straks kaste i oss litt frokost før vi hopper på bussen i retning Gjøvik! Vi trenger begge kjoler til ballet og hamar hadde ikke så veldig mye å by på så vi gir gjøvik en sjanse! Senere ikveld er det fotballavslutning for hele j16, det skal bli koselig å kunne samles alle sammen utenfor fotballbanen for engansskyld! Gleder meg :-)


♥ Hva skal du idag?

 

- Pernille Johnnessen

1 kommentar

Postet av: tuvavn

typisk at jeg var på lillehamer når du var i gjøvik... ahhh! :(
Dato: 20.nov.2011 Tid: 10:24 URL: http://tuvavn.blogg.no

Skriv en ny kommentar

  • thelink 15, Hamar
    Du har nå kommet til en blogg som vil inneholde ting fra min hverdag og livet ellers. Jeg ble 15 år i April. Jeg elsker kommentarer og kommenterer som oftest tilbake!
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits