Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Hverdag

Matchday!

07.feb.2012 @ 15:59 i Hverdag 11 kommentarer

Hallo! Blir et lite hasteinnlegg nå, har nemlig en innlevering jeg skal ha ferdig til ikveld som jeg ikke har startet på og i tillegg har vi kamp om under to timer! Utrolig stressende tirsdag, men jeg har jo valgt det selv når jeg sparer alt til siste dagen. Imorgen striper jeg håret blondere igjen, satser på et resultat jeg blir fornøyd med! Ønsker alle en flott dag videre!

En gammel, men utrolig god sang! Kommer i såå godt humør av den Dine planer idag?

- Pernille Johannessen

Treig blogger

01.feb.2012 @ 15:11 i Hverdag 10 kommentarer

Hallo! Som sagt ble det ikke blogging i helga, jeg var på Lillehammercup hele helga og timene jeg var hjemme brukte jeg på å sove. Det har vært en utrolig koselig helg, tross i skader og andre ting. Dessverre kom ikke lagene våre lenger enn til kvartfinale, vi møtte et tøft lag som har vunnet turneringen flere år på rad. Denne uka har gått til lekser og ikke stort mer enn det. Jeg får alt for lite søvn om nettene og er helt utslitt når jeg kommer hjem fra skolen, så det å skulle sette seg ned med lekser etter en lang skoledag kan være strevsomt.  Det er utrolig mye å gjøre på skolen og ikke minst etter skolen denne perioden, så bloggingen blir litt rammet av det, dessverre.


♥  Hva gjør du denne uka?

 - Pernille Johannessen

Lykkee!

26.jan.2012 @ 16:18 i Hverdag 13 kommentarer

Hallo! Blir bare et kjapt innlegg nå før jeg skal sette igang med siste rest av lekser. Rakk ikke blogge igår, måtte jobbe med et framlegg som tok utrolig lang tid, i tillegg til å øve til en prøve! Om det blir mye blogging resten av uka er usikkert, kan hende jeg rekker et innlegg imorgen, men ellers er det stort sett full kjør og fokus på LillehammerCup i helga. Fikk forresten igjen karakterkortet idag, og jeg ble utrolig fornøyd! Til tross for at jeg har vært utrolig dårlig til å gjøre lekser og jobbe på skolen første halvåret, har jeg gått opp fra 4,2 til 4,7! Nå skal jeg prøve å få alle firerene opp til femmere frem til våren, så krysser jeg bare fingrene for medier og kommunikasjon!

♥ Har du fått igjen karakterene enda?

- Pernille Johannessen

min värsta fiende, måndagar

23.jan.2012 @ 19:05 i Hverdag 12 kommentarer

Hallo! Første skoledag etter helga er unnagjort og jeg har mest lyst til å skru tiden tilbake til fredag. Det var et helvete å skulle stå opp i dag og jeg hadde mest lyst til å bare gjemme meg langt ned i puta og bare sove. Hver eneste kveld sier jeg til meg selv - Pernille, idag skal du legge deg tidlig!! tror du det skjer? nei. Jeg sitter oppe til langt over tolv og akkurat idet jeg skal legge fra meg pcen, da er det selvfølgelig noen som bare måå snakke med deg. Kjenner du deg igjen? Etter skolen idag ble jeg med Julie hjem, vi gjorde igrunn ikke annet enn å spise og sove. Nå sitter jeg egentlig bare og gruer meg til trening. Selvfølgelig er det alltid deilig å trene, men når treningstiden er; MANDAG 20:30, UTE I MINUSGRADER. Da blir jeg litt gretten. Jaja, nok surving!
En annen negativ ting med å legge seg sent er at man står opp sent, står man opp sent får man det travelt, og får man det travelt, rekker man ikke sminke seg hvis man skal rekke skolen.

Hvordan har din dag vært?

- Pernille Johannessen

Dette innlegget burde du sjekke ut

22.jan.2012 @ 13:32 i Hverdag 3 kommentarer

Hallo! Vet det blir noen dager mellom hvert innlegg noen ganger, men helgene velger jeg å holde bloggfri blandt annet for å ha motivasjon til å blogge i ukedagene og fordi jeg rett og slett ikke har tid. med mindre det skjer noe spesielt og jeg får en ekstrem lyst til å blogge, må dere bare regne med at det er slik det blir. fredagen gikk som vanlig til trening og deretter var jeg i bursdag til Kristine sammen med en herlig gjeng, det var en syk stemning og en herlig start på helga! Igår var jeg på treningssamling sammen med alle fotballjentene i fire timer og vi hadde siste innetrening før lillehammer'cup. Dette blir vel det tredje året vi er med og jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye, hele settingen, alle folkene og fotballen, åh elsker det. Idag har jeg ikke store planene, skal slappe av hjemme og lade opp til en ny skoleuke og tar muligens turen til ei venninne ikveld!


Eneste bildet som har blitt tatt i helga

♥ Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen 
 

fuckfacebook

17.jan.2012 @ 17:00 i Hverdag 18 kommentarer

Hallo! Dagen idag har igrunn vært ganske rolig. Jeg var på skolen i ca 5 minutter for veiledning og spørsmål til oppgaven, deretter ble jeg med Adrijana og Gina på fønix og trente der i ca to timer. Det var utrolig deilig å kunne trene alternativt ved siden av fotballen, og jeg føler meg i tillegg mye mer opplagt etter en økt på morningen! Når jeg kom hjem var det rett tilbake til pcen og etikken, problemet er bare det at når man skal bruke pc og internett til en oppgave, havner jeg bestandig opp på facebook i stedet! åh, det er ved slike tilfeller jeg skulle ønske noen kunne deaktivere facebook i noen timer.♥ Sitter du mye på facebook? 

- Pernille Johannessen

Prøvemuntlig eksamen

16.jan.2012 @ 16:08 i Hverdag 21 kommentarer

Hallo!  I skrivende stund sitter jeg på biblioteket og jobber med prøvemuntlig. Jeg kom opp i RLE og har en oppgave om etikk! Har sittet her siden klokka var ett og merker at arbeidsinnsatsen kunne nok vært litt bedre. Imorgen kommer jeg nok til å bruke hele dagen til forberedelser og øving, deretter er selve oppgaven og framlegget på onsdag. Igrunn en ganske rolig uke med kun to fulle dager, men har alikevel nok å gjøre! Har dere prøvemuntlig? Hva gjør du idag?

- Pernille Johannessen

Kosehelg

15.jan.2012 @ 17:59 i Hverdag 8 kommentarer

Hallo! Nå har jeg nettopp fått pakket meg inn i et varmt pledd og skal straks sette på en film. Som dere sikkert har merket har det ikke blitt mye blogging i helga, jeg velger heller å nyte tiden sammen med venninnene uten å måtte stresse med å blogge.

På fredagen gjorde jeg absolutt ingenting, jeg var på skolen, gjorde unna en treningsøkt og deretter satt jeg hjemme hele kvelden og bare slappet helt av. Dagen igår gikk til aking sammen med Marte, mens kvelden gikk til film og jentekos til Malin sammen med Marte, Hanna og Thea! Idag har jeg og de tre sistnevnte vært på Sjusjøen og kost oss på ski. Merker godt at det er et år siden sist, beina mine er helt ferdige, men koselig var det!♥ Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen

Puggepuggepugge

11.jan.2012 @ 17:42 i Hverdag 27 kommentarer

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet meg inn døra og sitter sammen med Marte og skal gjøre klart for pugging av naturfag. Vi har begge prøve imorgen og jeg vet selv at det kommer til å bli en lang kveld med mange sider som skal leses og ikkeminst huskes. Etter skolen idag dro jeg og 5 andre venninner ned til et fotostudio for å planlegge filming og innspilling av den syke musikkvideoen vår, hoho! Men nå er det pugging av olje og gass, kos dere resten av kvelden! :-)


Hadde sminkefri dag idag, wihuu

♥  Hva har du gjort idag?

- Pernille Johannessen

Gladjente med motivasjon

10.jan.2012 @ 16:35 i Hverdag 13 kommentarer

Hallo! Tok en tur på maxi sammen med paps og Marte etter skolen, pappa har ikke gjort annet enn å klage på at jeg går i converse så da bestemte han seg for å kjøpe et par nye sko til meg! Som vanlig klarte jeg ikke bestemme meg for hvilke sko jeg ville ha, så jeg kjøpte meg et par med hæl og et par lave uggs :-)

Har planer om å ta meg en tur på treningskompaniet sammen med Malin om ikke så altfor lenge, jeg merker jeg har fått mye mer motivasjon til å trene i det siste, noe som er veldig positivt! Nå satser jeg bare på at beina holder litt lenger enn ifjor og at jeg slipper å gå 2mnd på krykker! Kommer et nytt innlegg litt senere ikveld, blir ikke et hverdagsinnlegg så stay tuned!

 

♥ Planer idag?

- Pernille Johannessen

 


ut i den frie natur

08.jan.2012 @ 12:18 i Hverdag 7 kommentarer

Hallo! Nå reiser jeg på fjellet med Malin, vi skal ut på ski og deretter grille! Har en følelse på at det blir en herlig dag, har med kameraet! Blogges senere ikveld, kos dere resten av dagen! :-)

  Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

Good helg

06.jan.2012 @ 19:36 i Hverdag 9 kommentarer

Hallo! Da har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen og inn i hettegenseren. Hadde en rolig dag på skolen idag hvor vi hadde musikk 3 av 4 timer, jeg og noen flere søte venninner mekker sang! hoho, blir den som forventet legger jeg den kanskje ut? Etter skolen var det fotballtrening i 2 timer, kjenner jeg er ganske ferdig etter denne uka. Har lagt meg altor sent hver eneste dag og mer eller mindre sover meg gjennom skoledagen. Bestefar kommer straks til middag og etter det tar jeg turen opp til Marte!

Planer for helgen?

- Pernille Johannessen

I nuet

04.jan.2012 @ 15:46 i Hverdag 16 kommentarer

Hallo! Har besøk av Marte nå og vi gjør egentlig ikke spesielt mye. Vi sitter og hører på disneysanger og igrunn bare snakker masse tull. Dagen idag skal brukes til enda mer Pretty Little Liars og bare slappe av, jeg har nesten bedre tid nå, enn jeg hadde i ferien. Slenger med noen bilder, enjoy!

Blir et innlegg til litt senere ikveld!

Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

  • thelink ~ kommenterer tilbake! 15, Hamar
    Denne bloggen vil inneholde mest om meg og min hverdag. Det vil også finnes spor av mote, videoblogger, anbefalinger og temainnlegg! Foto er en stor del av hverdagen min så jeg legger ut bilder jeg selv har tatt i stort sett hvert innlegg :-)
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits