Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Lykke

Cheers to the teenageyears

12.feb.2012 @ 19:47 i Lykke 17 kommentarer

Hallo! Tenkte jeg bare skulle si ifra nå; Jeg kommer nok ikke til å blogge like ofte som før, mitt syn på blogging har endret seg litt og nå blogger jeg kun for å huske spesielle ting og kunne ha noe og se tilbake på. 

Denne helga har virkelig vært den beste på lenge, deffinitivt den beste så langt i år! Fredagen var kun trening og familiekos, mens igår reiste jeg og 7 snupper opp på hytta til Tina for å feire at hun endelig hadde blitt 16. Helt utrolig å tenke på at lille Tina har blitt 16! Vi reiste opp ganske tidlig for å få mest mulig ut av dagen, og brukte vel de to første timene til å sitte rundt kjøkkenbordet og vente på at hytta skulle bli varm. Dagen gikk kort sagt i en hel mengde latter, musikk, good mat og drikke, og flere titalls samtaleemner om alt mulig. Virkelig en helg jeg kommer til å huske lenge! Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen

5 drømmer, 1 mål

13.jan.2012 @ 18:54 i Lykke 11 kommentarer

Alle har vi vel drømmer her i livet. Noen drømmer kan være større enn andre, noen kan være mer oppnåelige enn andre, noen kan til og med være umulig å oppnå, det er nettopp derfor det kalles; drømmer. Kanskje du drømmer om å fly, lese andres tanker eller gå tilbake i tid, eller kanskje du bare drømmer om å flytte til USA, lære deg kinesisk eller reise jorda rundt, som sagt; noen drømmer er lettere å oppnå enn andre.

gjennom livet har jeg alltid hatt flere drømmer, som liten jente drømte jeg alltid om å få en egen ponny og bo på et slott bygget av sjokolade, jeg elsker sjokolade. Men nå i de senere årene hvor jeg har blitt eldre både på utsiden og i hodet har jeg endret litt synet på drømmer, og har plukket ut 5 drømmer jeg ønsker å oppnå før jeg dør, selvfølgelig noen er mer sansynlige enn andre;

♥ Jeg skal bo og studere en liten periode i et annet land, drømmer om England eller USA.

♥ Jeg skal utdanne meg til lege eller dyrlege, drømmer om å være med i leger uten grenser.

♥ Jeg skal bo i et stort hvitt hus, drømmer om å dele det med mann, barn og et dyr.

♥ Jeg skal leve et godt liv, drømmer om å oppleve litt fra hele verden.

♥ Jeg skal ha mange venner, drømmer og håper om å beholde alle jeg vennene jeg har nå, livet ut.

 

Nå som dere har lest om mine drømmer i livet, tenk litt over hva deres egne drømmer er. hva vil du som person oppnå i livet, hva drømmer du om å oppleve? 

Disse fem er kun drømmer jeg har, ingen kan garantere meg at jeg skal få oppleve det, men det er et ønske, en drøm. hvis du ser på første delen i hver drøm kan du se målet mitt, mitt mål i livet er å ha et godt liv som jeg kan dele med venner og familie og ha en skikkelig utdanning og en god jobb. Det finnes ingen garanti hvor hvordan livet ditt skal bli, den eneste som kan bestemme hvordan livet ditt skal være, er deg. Ingen andre enn deg kan være med på å styre fremtiden din. 

♥  Hva er dine drømmer og mål i lvet?

- Pernille Johannessen

5 bilder, ett år

04.jan.2012 @ 19:25 i Lykke 9 kommentarer

Hallo! Satt å så gjennom alle bildene jeg har tatt i løpet av 2011, noe som er en god del.. Jeg begynte å tenke over hvor mye bra som egentlig har skjedd dette året, all latteren og musikken på Koigen, fotballen og guttene på sletta, følelsen av makt og rikdom på konfirmasjonen, all latteren som har endt opp i tårer sammen med alle vennene, og mye, mye mer. Her har dere 5 bilder fra noen av de beste minnene i år :-)


JEG HADDE TROSS ALT EN KJÆRESTE, ingenting å klage på :-)
♥ Har du noen bilder som vekker opp gamle minner fra 2011?

- Pernille Johannessen


hits