Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: januar 2012

Lykkee!

26.jan.2012 @ 16:18 i Hverdag 13 kommentarer

Hallo! Blir bare et kjapt innlegg nå før jeg skal sette igang med siste rest av lekser. Rakk ikke blogge igår, måtte jobbe med et framlegg som tok utrolig lang tid, i tillegg til å øve til en prøve! Om det blir mye blogging resten av uka er usikkert, kan hende jeg rekker et innlegg imorgen, men ellers er det stort sett full kjør og fokus på LillehammerCup i helga. Fikk forresten igjen karakterkortet idag, og jeg ble utrolig fornøyd! Til tross for at jeg har vært utrolig dårlig til å gjøre lekser og jobbe på skolen første halvåret, har jeg gått opp fra 4,2 til 4,7! Nå skal jeg prøve å få alle firerene opp til femmere frem til våren, så krysser jeg bare fingrene for medier og kommunikasjon!

♥ Har du fått igjen karakterene enda?

- Pernille Johannessen

min värsta fiende, måndagar

23.jan.2012 @ 19:05 i Hverdag 12 kommentarer

Hallo! Første skoledag etter helga er unnagjort og jeg har mest lyst til å skru tiden tilbake til fredag. Det var et helvete å skulle stå opp i dag og jeg hadde mest lyst til å bare gjemme meg langt ned i puta og bare sove. Hver eneste kveld sier jeg til meg selv - Pernille, idag skal du legge deg tidlig!! tror du det skjer? nei. Jeg sitter oppe til langt over tolv og akkurat idet jeg skal legge fra meg pcen, da er det selvfølgelig noen som bare måå snakke med deg. Kjenner du deg igjen? Etter skolen idag ble jeg med Julie hjem, vi gjorde igrunn ikke annet enn å spise og sove. Nå sitter jeg egentlig bare og gruer meg til trening. Selvfølgelig er det alltid deilig å trene, men når treningstiden er; MANDAG 20:30, UTE I MINUSGRADER. Da blir jeg litt gretten. Jaja, nok surving!
En annen negativ ting med å legge seg sent er at man står opp sent, står man opp sent får man det travelt, og får man det travelt, rekker man ikke sminke seg hvis man skal rekke skolen.

Hvordan har din dag vært?

- Pernille Johannessen

Dette innlegget burde du sjekke ut

22.jan.2012 @ 13:32 i Hverdag 3 kommentarer

Hallo! Vet det blir noen dager mellom hvert innlegg noen ganger, men helgene velger jeg å holde bloggfri blandt annet for å ha motivasjon til å blogge i ukedagene og fordi jeg rett og slett ikke har tid. med mindre det skjer noe spesielt og jeg får en ekstrem lyst til å blogge, må dere bare regne med at det er slik det blir. fredagen gikk som vanlig til trening og deretter var jeg i bursdag til Kristine sammen med en herlig gjeng, det var en syk stemning og en herlig start på helga! Igår var jeg på treningssamling sammen med alle fotballjentene i fire timer og vi hadde siste innetrening før lillehammer'cup. Dette blir vel det tredje året vi er med og jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye, hele settingen, alle folkene og fotballen, åh elsker det. Idag har jeg ikke store planene, skal slappe av hjemme og lade opp til en ny skoleuke og tar muligens turen til ei venninne ikveld!


Eneste bildet som har blitt tatt i helga

♥ Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen 
 

Outfit 19/366

19.jan.2012 @ 16:00 i skjønnhet og mote 19 kommentarer


Bukse fra Cubus topp fra VeroModa

- Pernille Johannessen

wants #2

18.jan.2012 @ 21:59 i skjønnhet og mote 6 kommentarer

Hallo! beklager så sen blogging idag, men har kost meg hos Julie og har derfor ikke orket å bruke tiden der på å blogge. Muntligen gikk strålende idag, fikk 5+ og er ganske fornøyd med det! Er utrolig glad jeg endelig er ferdig med det og kan ta mer eller mindre helg snart!


kjole og skjorte fra topshop!

♥ Hva synes du?

- Pernille Johannessen

fuckfacebook

17.jan.2012 @ 17:00 i Hverdag 18 kommentarer

Hallo! Dagen idag har igrunn vært ganske rolig. Jeg var på skolen i ca 5 minutter for veiledning og spørsmål til oppgaven, deretter ble jeg med Adrijana og Gina på fønix og trente der i ca to timer. Det var utrolig deilig å kunne trene alternativt ved siden av fotballen, og jeg føler meg i tillegg mye mer opplagt etter en økt på morningen! Når jeg kom hjem var det rett tilbake til pcen og etikken, problemet er bare det at når man skal bruke pc og internett til en oppgave, havner jeg bestandig opp på facebook i stedet! åh, det er ved slike tilfeller jeg skulle ønske noen kunne deaktivere facebook i noen timer.♥ Sitter du mye på facebook? 

- Pernille Johannessen

Prøvemuntlig eksamen

16.jan.2012 @ 16:08 i Hverdag 21 kommentarer

Hallo!  I skrivende stund sitter jeg på biblioteket og jobber med prøvemuntlig. Jeg kom opp i RLE og har en oppgave om etikk! Har sittet her siden klokka var ett og merker at arbeidsinnsatsen kunne nok vært litt bedre. Imorgen kommer jeg nok til å bruke hele dagen til forberedelser og øving, deretter er selve oppgaven og framlegget på onsdag. Igrunn en ganske rolig uke med kun to fulle dager, men har alikevel nok å gjøre! Har dere prøvemuntlig? Hva gjør du idag?

- Pernille Johannessen

Kosehelg

15.jan.2012 @ 17:59 i Hverdag 8 kommentarer

Hallo! Nå har jeg nettopp fått pakket meg inn i et varmt pledd og skal straks sette på en film. Som dere sikkert har merket har det ikke blitt mye blogging i helga, jeg velger heller å nyte tiden sammen med venninnene uten å måtte stresse med å blogge.

På fredagen gjorde jeg absolutt ingenting, jeg var på skolen, gjorde unna en treningsøkt og deretter satt jeg hjemme hele kvelden og bare slappet helt av. Dagen igår gikk til aking sammen med Marte, mens kvelden gikk til film og jentekos til Malin sammen med Marte, Hanna og Thea! Idag har jeg og de tre sistnevnte vært på Sjusjøen og kost oss på ski. Merker godt at det er et år siden sist, beina mine er helt ferdige, men koselig var det!♥ Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen

5 drømmer, 1 mål

13.jan.2012 @ 18:54 i Lykke 11 kommentarer

Alle har vi vel drømmer her i livet. Noen drømmer kan være større enn andre, noen kan være mer oppnåelige enn andre, noen kan til og med være umulig å oppnå, det er nettopp derfor det kalles; drømmer. Kanskje du drømmer om å fly, lese andres tanker eller gå tilbake i tid, eller kanskje du bare drømmer om å flytte til USA, lære deg kinesisk eller reise jorda rundt, som sagt; noen drømmer er lettere å oppnå enn andre.

gjennom livet har jeg alltid hatt flere drømmer, som liten jente drømte jeg alltid om å få en egen ponny og bo på et slott bygget av sjokolade, jeg elsker sjokolade. Men nå i de senere årene hvor jeg har blitt eldre både på utsiden og i hodet har jeg endret litt synet på drømmer, og har plukket ut 5 drømmer jeg ønsker å oppnå før jeg dør, selvfølgelig noen er mer sansynlige enn andre;

♥ Jeg skal bo og studere en liten periode i et annet land, drømmer om England eller USA.

♥ Jeg skal utdanne meg til lege eller dyrlege, drømmer om å være med i leger uten grenser.

♥ Jeg skal bo i et stort hvitt hus, drømmer om å dele det med mann, barn og et dyr.

♥ Jeg skal leve et godt liv, drømmer om å oppleve litt fra hele verden.

♥ Jeg skal ha mange venner, drømmer og håper om å beholde alle jeg vennene jeg har nå, livet ut.

 

Nå som dere har lest om mine drømmer i livet, tenk litt over hva deres egne drømmer er. hva vil du som person oppnå i livet, hva drømmer du om å oppleve? 

Disse fem er kun drømmer jeg har, ingen kan garantere meg at jeg skal få oppleve det, men det er et ønske, en drøm. hvis du ser på første delen i hver drøm kan du se målet mitt, mitt mål i livet er å ha et godt liv som jeg kan dele med venner og familie og ha en skikkelig utdanning og en god jobb. Det finnes ingen garanti hvor hvordan livet ditt skal bli, den eneste som kan bestemme hvordan livet ditt skal være, er deg. Ingen andre enn deg kan være med på å styre fremtiden din. 

♥  Hva er dine drømmer og mål i lvet?

- Pernille Johannessen

Puggepuggepugge

11.jan.2012 @ 17:42 i Hverdag 27 kommentarer

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet meg inn døra og sitter sammen med Marte og skal gjøre klart for pugging av naturfag. Vi har begge prøve imorgen og jeg vet selv at det kommer til å bli en lang kveld med mange sider som skal leses og ikkeminst huskes. Etter skolen idag dro jeg og 5 andre venninner ned til et fotostudio for å planlegge filming og innspilling av den syke musikkvideoen vår, hoho! Men nå er det pugging av olje og gass, kos dere resten av kvelden! :-)


Hadde sminkefri dag idag, wihuu

♥  Hva har du gjort idag?

- Pernille Johannessen

Makeup tutorial - Lazy look

10.jan.2012 @ 21:32 i skjønnhet og mote 4 kommentarer

Hallo! En gang iblandt har vi alle den dagen hvor vi ikke orker å sminke oss like mye som vanlig, bruke like mye tid på hår og stå like lenge foran speilet. Jeg merker med meg selv at jeg begynner å like senga mi mer og mer noe som da resulterer i mindre tid foran speilet. Selv om jeg har dårlig tid før skolen betyr ikke det at jeg ikke vil se ok ut, tenkte jeg bare skulle dele denne videoen med dere, hvis dere har like stressende hverdag som meg, men ikke vil se helt forferdelige ut i offentligheten kan kanskje denne hjelpe dere? :-)

Spol frem til 1:10 for å komme rett til sminkingen!

♥  Hva synes dere? Helt ubrukelig eller nyttig? 

- Pernille Johannessen

Gladjente med motivasjon

10.jan.2012 @ 16:35 i Hverdag 13 kommentarer

Hallo! Tok en tur på maxi sammen med paps og Marte etter skolen, pappa har ikke gjort annet enn å klage på at jeg går i converse så da bestemte han seg for å kjøpe et par nye sko til meg! Som vanlig klarte jeg ikke bestemme meg for hvilke sko jeg ville ha, så jeg kjøpte meg et par med hæl og et par lave uggs :-)

Har planer om å ta meg en tur på treningskompaniet sammen med Malin om ikke så altfor lenge, jeg merker jeg har fått mye mer motivasjon til å trene i det siste, noe som er veldig positivt! Nå satser jeg bare på at beina holder litt lenger enn ifjor og at jeg slipper å gå 2mnd på krykker! Kommer et nytt innlegg litt senere ikveld, blir ikke et hverdagsinnlegg så stay tuned!

 

♥ Planer idag?

- Pernille Johannessen

 


Leksedate

09.jan.2012 @ 15:14 i Blogg 22 kommentarer

Hallo! Nå sitter jeg på biblioteket sammen med Marte og vi skal straks begynne med litt lekser. :-) Har egentlig ikke så mye å fortelle om annet enn at jeg så og si snødde ned på skolen idag. Det har snødd og snødd i absolutt hele dag, og i tillegg er det så utrolig kaldt! Merker jeg begynner å bli mer og mer klar for vår og sommer nå, skal bli så deilig med to uker i Tyrkia og etterhvert NorwayCup!


Noen som har smakt disse?snacknudler fra Mr.Lee, kjøpte de isted, herregud jeg elsker de!

  Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

Winterwonderland

08.jan.2012 @ 20:18 i Blogg 9 kommentarer

Hallo! i skrivende stund sitter jeg ganske greit plassert i sofaen og er helt utslitt. Har hatt en strålende dag på ski sammen med Malin, det var kaldt og blåste en del til tider, men det var verdt det! Det var utrolig deilig å faktisk komme seg ut og gjøre noe annet enn å bare sitte og se på film som vi vanligvis gjør. Vi har mer eller mindre bestemt oss for å få det til så ofte som mulig, det er jo tross alt superdeilig å legge seg med god samvittighet etter å ha kommet seg gjennom nesten 2 mil på ski! Jeg fant ut at dette faktisk var første skituren på to år, deilig :-)

Siden det blåste så mye valgte vi heller å ta grillingen hjemme på terassen til Malin, derfor ble det heller ikke så mange bilder, dessverre.- Pernille Johannessen

ut i den frie natur

08.jan.2012 @ 12:18 i Hverdag 7 kommentarer

Hallo! Nå reiser jeg på fjellet med Malin, vi skal ut på ski og deretter grille! Har en følelse på at det blir en herlig dag, har med kameraet! Blogges senere ikveld, kos dere resten av dagen! :-)

  Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

wants #1

07.jan.2012 @ 18:38 i skjønnhet og mote 21 kommentarer

Alt fra nelly.com

 

  Hva synes du?/ Hva likte du best?

- Pernille Johannessen

topp 5 sanger akkurat nå

07.jan.2012 @ 12:24 i Blogg 6 kommentarer

God morgen! Nok en gang ligger jeg plantet i sofaen til Marte og gjør absolutt ingenting. Siden Marte hadde leid saw 1-3 endte det opp med at det var det vi så på igår, og skal straks fortsette. Selv er jeg egentlig ingen stor fan av slike filmer, da vil jeg heller sitte under et teppe hele kvelden og skjelve av en skrekkfilm enn å se folk sage av seg bein og lignende. Men det går greit en gang iblandt! Dagen idag blir nok ikke brukt til stort mer enn filmtitting og kos. Tenkte jeg skulle dele mine topp 5 sanger med dere idag, jeg har veldig variert musikksmak og ikke alt er like nytt :-) 

 

 

 

 

♥  Har du noen favorittsanger?

♥  Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

Good helg

06.jan.2012 @ 19:36 i Hverdag 9 kommentarer

Hallo! Da har jeg nettopp kommet meg ut av dusjen og inn i hettegenseren. Hadde en rolig dag på skolen idag hvor vi hadde musikk 3 av 4 timer, jeg og noen flere søte venninner mekker sang! hoho, blir den som forventet legger jeg den kanskje ut? Etter skolen var det fotballtrening i 2 timer, kjenner jeg er ganske ferdig etter denne uka. Har lagt meg altor sent hver eneste dag og mer eller mindre sover meg gjennom skoledagen. Bestefar kommer straks til middag og etter det tar jeg turen opp til Marte!

Planer for helgen?

- Pernille Johannessen

Outfit 5/365

05.jan.2012 @ 15:25 i Outfit 19 kommentarer

Hallo! Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en ganske ok dag på skolen. Vi brukte halve skoledagen på Vitensenteret på Gjøvik, hvor vi hadde litt andre måter å regne matte på (klassen min og matte er ikke et særlig godt partnerskap) og bare hadde det kos igrunn. deretter var det buss hjem igjen og vanlig skoledag de siste timene. Blir ikke stort mye mer blogging enn dette idag tror jeg, dessverre. Nå skal jeg gjøre litt lekser og deretter skal jeg på spillermøte sammen med resten av fotballjentene! Skal bli deilig å få vite litt mer om hva som skal skje utover, det eneste jeg vet er at vi starter igjen med utetreninger allerede på mandagen, kan ikke si jeg gleder meg, men men! :-) 

Her er antrekket for dagen! Bukse Cubus ullgenser Gina Tricot veske og smykke Bikbok

♥ Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

5 bilder, ett år

04.jan.2012 @ 19:25 i Lykke 9 kommentarer

Hallo! Satt å så gjennom alle bildene jeg har tatt i løpet av 2011, noe som er en god del.. Jeg begynte å tenke over hvor mye bra som egentlig har skjedd dette året, all latteren og musikken på Koigen, fotballen og guttene på sletta, følelsen av makt og rikdom på konfirmasjonen, all latteren som har endt opp i tårer sammen med alle vennene, og mye, mye mer. Her har dere 5 bilder fra noen av de beste minnene i år :-)


JEG HADDE TROSS ALT EN KJÆRESTE, ingenting å klage på :-)
♥ Har du noen bilder som vekker opp gamle minner fra 2011?

- Pernille Johannessen


I nuet

04.jan.2012 @ 15:46 i Hverdag 16 kommentarer

Hallo! Har besøk av Marte nå og vi gjør egentlig ikke spesielt mye. Vi sitter og hører på disneysanger og igrunn bare snakker masse tull. Dagen idag skal brukes til enda mer Pretty Little Liars og bare slappe av, jeg har nesten bedre tid nå, enn jeg hadde i ferien. Slenger med noen bilder, enjoy!

Blir et innlegg til litt senere ikveld!

Hva skal du idag?

- Pernille Johannessen

Avbrutt på vei inn mot drømmeland

03.jan.2012 @ 15:04 i Blogg 13 kommentarer

Hallo! Kom hjem fra skolen for en liten halvtime siden og har hele dagen gått og planlagt hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem; sove. En ting er at det var første skoledag idag og det var slitsomt for alle, men når man i tillegg kun har sovet 2 timer, blir det utrolig slitsomt å skulle sitte 4 timer med tunge fag. Igår passet jeg på å legge meg tidlig, jeg gledet meg til å våkne opp igjen med mange timers søvn i kroppen og for en gangs skyld være uthvilt! Slik ble det absolutt ikke.

Jeg hadde kommet meg i seng tidligere enn vanlig og var klar for en god natt søvn, problemet var bare at jeg ikke fikk sove. Det startet ganske bra, etter en drøy time så det ut til at jeg endelig skulle få sove, jeg var praktisk talt i drømmeland da mobilen min begynner å ringe og tute, selvfølgelig var det noen som måtte sende meg melding og avbryte meg på veien inn mot drømmeland. Gjett hva det stod på meldingen? Jo, jeg fikk beskjed om at det ikke var vits i å sende melding til "han" mer, fordi han skulle legge seg.  Hvorfor i alle dager skulle jeg trenge å vite det? Så der lå jeg da, våken og rastløs. Jeg endte opp med å se på Pretty little liars frem til klokken slo 05:17, da hadde jeg ikke noe valg, jeg måtte bare sove, utrolig nok klarte jeg faktisk å sovne til slutt. Det var et mareritt å måtte stå opp drøye to timer senere. 
Bukse fra cubus genser fra gina tricot

Startet du på skolen igjen idag? Hvordan var det?

- Pernille Johannessen

2012

02.jan.2012 @ 21:41 i Blogg 6 kommentarer

Hallo! Først og fremst vil jeg bare si unnskyld for at bloggingen tok brått slutt, men uventede ting skjer stadig vekk og nok en gang hendte det. Men nå er jeg tilbake igjen, kan ikke love at det varer for evig, men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Siden sist har det vært veldig mye fokus på skole og tentamen, men har også hatt en velfortjent og avslappende juleferie. Jeg har ikke brukt fridagene til så mye annet enn soving, mange kvelder med venninner og litt shopping, har hatt lungebetennelse så og si hele jula så det har vært ekstremt mye soving til tider, jaja. Som mange andre har også jeg noen nyttårsforsetter, de er kanskje ikke så ekstremt store, men det er mål jeg har;

♥ Bli tøffere (er til tider altfor sjenert og feig)

♥ Bli kjent med nye mennesker

♥ Jobbe hardt på skolen

♥ Kutte ned på sjokoladen (tror det er det vanskeligste)

♥ Smile mer og klage mindre

 

- Pernille Johannessen

  • thelink ~ kommenterer tilbake! 15, Hamar
    Denne bloggen vil inneholde mest om meg og min hverdag. Det vil også finnes spor av mote, videoblogger, anbefalinger og temainnlegg! Foto er en stor del av hverdagen min så jeg legger ut bilder jeg selv har tatt i stort sett hvert innlegg :-)
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits