Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: februar 2012

Cheers to the teenageyears

12.feb.2012 @ 19:47 i Lykke 17 kommentarer

Hallo! Tenkte jeg bare skulle si ifra nå; Jeg kommer nok ikke til å blogge like ofte som før, mitt syn på blogging har endret seg litt og nå blogger jeg kun for å huske spesielle ting og kunne ha noe og se tilbake på. 

Denne helga har virkelig vært den beste på lenge, deffinitivt den beste så langt i år! Fredagen var kun trening og familiekos, mens igår reiste jeg og 7 snupper opp på hytta til Tina for å feire at hun endelig hadde blitt 16. Helt utrolig å tenke på at lille Tina har blitt 16! Vi reiste opp ganske tidlig for å få mest mulig ut av dagen, og brukte vel de to første timene til å sitte rundt kjøkkenbordet og vente på at hytta skulle bli varm. Dagen gikk kort sagt i en hel mengde latter, musikk, good mat og drikke, og flere titalls samtaleemner om alt mulig. Virkelig en helg jeg kommer til å huske lenge! Hva har du gjort i helga?

- Pernille Johannessen

Matchday!

07.feb.2012 @ 15:59 i Hverdag 11 kommentarer

Hallo! Blir et lite hasteinnlegg nå, har nemlig en innlevering jeg skal ha ferdig til ikveld som jeg ikke har startet på og i tillegg har vi kamp om under to timer! Utrolig stressende tirsdag, men jeg har jo valgt det selv når jeg sparer alt til siste dagen. Imorgen striper jeg håret blondere igjen, satser på et resultat jeg blir fornøyd med! Ønsker alle en flott dag videre!

En gammel, men utrolig god sang! Kommer i såå godt humør av den Dine planer idag?

- Pernille Johannessen

Kvalitetstid

06.feb.2012 @ 12:42 i Blogg 7 kommentarer

Hallo og god morgen! Jeg våknet opp med en ganske heftig hodepine i dag tidlig, så da ble det litt ekstra soving istedenfor skole. Det hadde nok ikke så mye å si heller, vi hadde kun to timer idag og deretter skulle vi jobbe hjemme. Helga mi har stortsett gått til Turi hele veien, noe som har vært utrolig koselig! På fredag feiret hun bursdag, hvor temaet selvfølgelig var rocka, har ikke ledd så mye på utrolig lenge! Deretter brukte vi fredagen til å filme litt, ta litt bilder og kose oss med familien, åh elsker den gjengen! Gårsdagen gikk til gaming, kaker og annet usunt, alt i alt en herlig helg!


Har dere lyst til å se videoen vi lagde? Anbefaler dere å se den! Isåfall, sjekk ut bloggen hennes ved å trykke her!

- Pernille Johannessen

Treig blogger

01.feb.2012 @ 15:11 i Hverdag 10 kommentarer

Hallo! Som sagt ble det ikke blogging i helga, jeg var på Lillehammercup hele helga og timene jeg var hjemme brukte jeg på å sove. Det har vært en utrolig koselig helg, tross i skader og andre ting. Dessverre kom ikke lagene våre lenger enn til kvartfinale, vi møtte et tøft lag som har vunnet turneringen flere år på rad. Denne uka har gått til lekser og ikke stort mer enn det. Jeg får alt for lite søvn om nettene og er helt utslitt når jeg kommer hjem fra skolen, så det å skulle sette seg ned med lekser etter en lang skoledag kan være strevsomt.  Det er utrolig mye å gjøre på skolen og ikke minst etter skolen denne perioden, så bloggingen blir litt rammet av det, dessverre.


♥  Hva gjør du denne uka?

 - Pernille Johannessen

hits