Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: juni 2011

Sporten jeg elsker

30.jun.2011 @ 23:43 i Blogg 7 kommentarer

Heisann!

nå har jeg nettopp tatt meg en lang dusj, kuret håret og pleid ansiktet etter en varm, klam, fuktig og bløt fotballtrening! ikke at jeg klager! dette er jo tross alt sporten jeg elsker! Det er så herlig å kunne komme tilbake til fotballen igjen, å kunne oppleve alle smilene som møter meg når jeg er tilbake på banen, og gleden jeg får når jeg kjenner jeg virkelig får til noe! "Det er så deilig å ha deg tilbake på banen igjen, vi har savnet deg" var en av kommentarene jeg fikk under treningen idag, og det er slike kommentarer som gir meg vilje og styrke til å bite tennene sammen og glemme all smerten! Det er det som gjør at jeg klarer å gå helt ned i kjelleren og hente opp igjen de siste kreftene for å løpe de få meterne for å få tak i ballen, herregud jeg elsker fotball og jeg elsker alle de herlige lagkameratene mine! Det er dere som gir med motivasjon til å fortsette tross i skaden! Dere er herlige, helt spesielle, elsker dere! :-)

- Pernille Johannessen

potetøye

30.jun.2011 @ 12:45 i Blogg 9 kommentarer

Godmorgen og hadebra!

Løper straks ned og møter Malin for å dra ned og se etter nye fotballsko og diverse. Har ikke hatt bruk for fotballsko før nå dette året og når de først skal på er det en fordel at de passer, noe mine nemlig ikke gjorde! så satser på å få kjøpt meg et par nye idag! Angående overskriften; Gjett hvem som våknet med et hovent øye på størrelse med en potet i dagtidlig? jo nemlig, JEG. aner virkelig ikke hva som har skjedd, men det sprenger i hele området rundt øye og det ser ikke akkurat mye bedre ut.. fint at det er sol ute så jeg har en unnskyldning til å bruke solbriller idag!

Her er outfiten for idag;
monsterøyet mitt synes heldigvis ikke så godt

 

- Pernille Johannessen


Downtown

29.jun.2011 @ 18:23 i Blogg 7 kommentarer

Heisann!

nå har jeg nettopp kommet hjem fra storbyen Brumunddal. Dro ned og møtte Caroline og spiste Lunsj på en Café inne på senteret, åh det var så herlig å treffe den jenta igjen! Under lunsjen tok vi opp alle de vanlige temaene vi pleier å snakke om - gutter, gossip og glamour. Etterhvert begynte vi å traske rundt i noen butikker og siklet etter alle de fine klærne vi ikke har penger til .. Etter en del snakk om skole (utrolig nok klarer vi ikke holde det temaet utelukket) kom vi frem til at ingen av oss kommer til å bli værende i brumunddal etter ungdomsskolen, "Brumunddal er rett og slett et høl" sitat av Caroline. 

Dagen i bilder;

hva har du gjort idag?

 

- Pernille Johannessen

Dagens outfit

29.jun.2011 @ 18:03 i Blogg 6 kommentarer


Jeg ser utrolig trøtt ut, jeg vet.

 

- Pernille Johannessen
toppliste

28.jun.2011 @ 15:54 i Blogg 12 kommentarer

Heisann!

tenkte jeg bare skulle dele med dere at jeg skal gjøre et forsøk i å komme med på  Emilie's toppliste! Emilie er ei jente fra Karmøy som blogger om livet sitt og ting som skjer ellers, hun legger ut forskjellige videoer en gang iblandt og blogger utrolig bra ellers! Det jeg liker med bloggen hennes er at hun har et ganske ryddig og enkelt design, noe jeg liker utrolig godt! og headeren hennes gjør hele bloggen komplett! sjekk den ut ! trykk her og bli med du også!

stjal et bilde av deg, håper det ikke gjør noe! :-)

 

- Pernille Johannessen

 

 

Trille ball igjen

28.jun.2011 @ 14:38 i Blogg 9 kommentarer

Heisann!

Nå skal jeg straks rydde rommet og ha litt alenetid for engangsskyld,men tenkte jeg skulle blogge litt før den tid! Idag har jeg faktisk ingen spesielle planer! bestefar ringte og vekket med ved 11tiden og inviterte meg over på lunsj eller frokost for min del og litt småprat. Tenkte med det samme jeg skulle informere om at det ikke blir mye blogging neste uke, siden da har bestemor og bestefar booket meg stortsett hele uka. Under lunsjen spurte de meg nemlig om jeg var interressert i å tjene litt penger for sommeren, og jeg var vel ikke akkurat i tvil om å si ja til det! så over helga reiser jeg opp på hytta for å beise i noen dager, kjenner jeg gleder meg litt til å kunne slippe alt stress! 

Idag er jo den faste "Pernillenåskalduværesprekogtrenelittdagen" min, men istedenfor å sykle eller jogge som jeg har gjort i 6 MÅNEDER nå, skal jeg gjøre et forsøk på å trille ball igjen! det stemmer; the bitch is back. Jeg gleder meg utrolig mye til å kunne komme tilbake til fotballen igjen å kunne være sammen med den herlige gjengen! fotballen er jo tross alt en av mine store gleder i livet! Jeg har jo planer om å kunne delta fysisk under NorwayCup også, men da MÅ jeg starte med fotballtreninger igjen så fort som mulig, så derfor skal jeg gjøre et forsøk idag! kos dere resten av dagen, nå skal jeg rydde rommet og deretter sette på en film!


best!

 

- Pernille Johannessen


Lyst til å bli sponset?

27.jun.2011 @ 23:47 i Blogg 6 kommentarer

Heisann!

Har du hørt om Sponsetblogg.no før?  Dette er en nettside  jeg kom over når jeg skulle lage meg ny blogg. Sponsetblogg.no er en nettside som hjelper deg med å finne sponsorer, faktisk - de beste sponsorene! når du kommer inn på nettisden blir du bedt om å fylle ut et helt enkelt skjema, hva du heter, bloggaddresse, hva du blogger om osv. Så hjelper de deg med å finne sponsorer som passer akkurat til deg og bloggen din! helt genialt spør du meg.

Sponsetblogg.no har avtaler med ulike firmaer som vil sponse bloggere, ved å sende en søknad via sponsetblogg.no gjør det det mye enklere for firmaet å finne bloggere og det er større sjangs for deg å komme gjennom og faktisk bli sponset! Det beste av alt er at du trenger ikke å være på topplisten, ha vært på tv eller har gjort noe superkult for å bli "kjent" du trenger bare å være degselv og ha en blogg som er god og lett å lese!  Trykk her for å komme inn på Sponsetblogg.no


 

- Pernille Johannessen

smalltowngirl

27.jun.2011 @ 16:25 i Blogg 17 kommentarer- Pernille Johannessen


Bored

27.jun.2011 @ 14:35 i Blogg 2 kommentarer

Hei!

Blir nok et ganske kort og kjedelig innlegg idag. Har nemlig ingenting å blogge om! startet dagen ganske sent igrunn, våknet av at det blåste utrolig mye ute, noe som var ganske dumt siden jeg hadde en så sykt god drøm! jeg mener; hvem hadde vel ikke hatt det helt fantastisk hvis man levde i luksus sammen med drømmegutten? noen ganger jeg nesten blir irritert over at det bare er en drøm.  altså, jeg vet jeg nevnte at det var helt fantastisk å være singel, og det er jo det! men det er jo de øyeblikkene hvor du bare ser for deg at du har en kjæreste du kan kose på når du vil og som du vet er bare din! jaja, life goes on. det er egentlig ikke så mye å fortelle etter at jeg våknet, jeg stod opp, spiste og nå sitter jeg her. har ikke planer om å gjøre så mye idag heller, mulig jeg drar ut en liten tur hvis jeg orker. døgnrytmen har kollapset så kroppen min er helt utslitt for øyeblikket, jaja det er jo sommerferie!kos dere resten av dagen!

 

- Pernille Johannessen

Sommerkos

27.jun.2011 @ 00:26 i Blogg 2 kommentarer

Hei! beklager så sen blogging idag, har nemlig vært opptatt i hele dag! startet dagen med å bli avbrutt fra herlig drøm av vekkeklokka 06:00, aner virkelig ikke hvordan den hadde slått seg på.. heldigvis sovnet jeg igjen rimelig fort, når jeg våknet igjen ved 10 tiden og så ut, så det grått og trist ut så jeg antok at det ikke ble bikiniværet jeg hadde håpet på, så jeg la meg igjen for å sove litt til. en time senere våkner jeg av at sola skinner inn gjennom vinduet, noe som gjorde at jeg stresset meg gjennom dusjen, fikk ordnet meg og kom meg avgårde til Koigen sammen med Malin. etter en time ca, møtte vi på Truls så vi gikk rundt og chillet resten av dagen, koste meg kjempe! Nå er jeg sliten og trøtt så tenker jeg skal sette på "vann til elefantene" og deretter legge meg. :-)

bilder;

kjent stil..

 

- Pernille JohannessenGårsdagens innkjøp

25.jun.2011 @ 20:09 i Blogg 6 kommentarer

Ja, som jeg lovet - her kommer gårsdagens innkjøp! :-)


Miss1/VEROMODA - 249,-

Cubus 79,- per del


En haug med prøver på renseprodukter!


Apotek1 300,-

- Pernille Johannessen
Dagens outfit

25.jun.2011 @ 19:14 i Blogg 12 kommentarer

Heisann! nettopp kommet hjem etter en lang dag på Gjøvik med Malin Siden vi lå i telt inatt våknet begge av varmen og sola rundt kl. 6, men sovnet igjen ganske fort. vi stod opp ved 10tiden, ordnet oss og dro rett til Gjøvik. Vi sumlet rundt på CC i noen timer og deretter gikk vi rundt på oppdagelsesferd for å finne diverse ting inne i byen, utrolig nok fant vi frem! da vi ble lei av all shoppingen gikk vi ned til togstasjonen og fant ut når bussen skulle gå og deretter satt vi bare og ventet. vi mistet jo selvfølgelig den første bussen så vi satt og ventet i ca 2 timer på at bussen skulle kommet, noe som sikkert ikke så dumt ut i det hele tatt!

Her er dagens outfit;
topp;bikbok / shorts;miss1~VEROMODA / sko;DNA

- Pernille Johannessen


Welcome to my crib

25.jun.2011 @ 02:01 i Blogg 0 kommentarer

ja, hvertfall over natta! Akkurat nå sitter jeg inne i et stort telt og chillern med Malin, hun sitter og snakker i telefonen mens jeg sitter og chillern med pc'en hennes, fint liv! Imoren vurderer vi å ta turen til Gjøvik i å gjøre et forsøk på å svi av litt penger, noe jeg er flink til hvertfall! 

Noen bilder av kvelden min;
- Pernille Johannessen

Dagens outfit

24.jun.2011 @ 17:38 i Blogg 1 kommentar

Heisann! blir bare et kort innlegg for now, skal rydde rommet og muligens gjøre litt forandringer! har nettopp vært i "byen" en tur med mamma, har fått en pakke med clean start produkter jeg gleder meg til å teste ut! innkjøpene kommer ikveld eller imorgen. men nå må jeg løpe! skal som sagt prøve å få ryddet rommet før jeg tar turen bort til Malin og sover der. mulig det kanskje blir et lite blogginnlegg da, men vi har bare nettilgang på en pc så hvis jeg ikke blogger vet dere hvorfor!

Her er dagens outfit;høytlivsbukse; ONLY// singlet;Veromoda// tubebh; bikbok

 

- Pernille Johannessentårevått

24.jun.2011 @ 02:00 i Blogg 1 kommentar


- Pernille Johannessen

kul med speilrefleks

23.jun.2011 @ 16:10 i Blogg 0 kommentarer- Pernille Johannessen

OUTFIT

23.jun.2011 @ 13:33 i Blogg 0 kommentarer

God morgen! eller til de av dere som er skikkelig morgenfugler; god formiddag! akkurat nå sitter jeg på badegulvet og drøyer tiden så mye som mulig. mamma er på jobb og pappa er borte så da blir jeg satt som vaskehjelpa i huset, og det å vaske badet er vel ikke akkurat min favorittjobb! dagen idag er ikke veldig spennende igrunn, hadde håpet på fint vær slik at jeg kunne dratt ut med venner for å grille litt siden det er St.hans, men slik blir det nok ikke. mulig jeg tar turen opp til bestemor og bestefar en tur for å være litt søt og hva som skjer etter det får tiden vise. 

her er dagens outfit;


bukse;Veromoda Genser;Only tubebh;bikbok sko;DNA armbånd;dyrbergkern

 


//;Nikon D3100


- Pernille Johannessen
gladjente

23.jun.2011 @ 00:23 i Blogg 0 kommentarer

Heisann. har sittet i samme stilling i snart 2 timer nå, og ryggen begynner å klage så er vel kanskje på tide å løfte på rompa og gjøre noe nyttig? uansett, idag har jeg ikke gjort stort, har kun ligget på terassen og sleiket sol og det ga resultater! hvis man ser bort ifra alle de røde og solbrente områdene på kroppen da. Jeg kjenner at hodet og kroppen har kommet inn i feriemodus nå, sitter oppe til sent på kveld og ligger til langt på dag. jeg er i utrolig godt humør og det er virkelig ingen bekymringer !

forresten;

Har du noen gang hatt den kriblende følelsen i magen? Det kiler i magen og man går rundt og smiler av alt? alt er bare positivt og hvis ting ikke går som planlagt sier du bare - det ordner seg nok! vel, den følelsen sitter jeg med nå. jeg sitter her og smiler konstant, klarer ikke slutte. sitter og ser fremover mot resten av ferien, sitter og tenker på alt som skal skje, og alt jeg håper vil skje! ja, det er en grunn til at jeg er så glad og fornøyd med livet det kan jeg innrømme! jeg håper virkelig denne sommeren blir perfekt, jeg kan nesten ikke vente!
- Pernille Johannessen


20 ting om meg

22.jun.2011 @ 20:56 i Blogg 2 kommentarer
 •  singel og utrolig nok elsker jeg det
 • har verdens beste pappa, åh elskerdeg
 • jeg har vanligvis ekstreme krøller, men retter de alltid ut
 • jeg kan være utrolig sta til tider
 • er som oftest blid og fornøyd
 • enkelte personer opplever meg som bitchy 
 • 9.klasse har vært et rent helvete for å si det rett ut
 • forbildene mine er bror og bestefar
 • jeg har en muskelsvekkelse som gjør at jeg lett strekker noe
 • har ikke vært 100% skadefri siden 2006/2007
 • den siste tiden har vært utrolig slitsom og krevende
 • vennene mine betyr alt
 • Malin & Ingunn er de beste
 • jeg kan finne flere negative enn positive ting om meg selv
 • har ofte lettere for å stole på gutter enn jenter
 • jeg har så til de grader humørsvingninger enkelte dager
 • har slitt med motivasjon til skole det siste året
 • drømmer om å bli dyrlege og studere i USA og Afrika
 • går ikke utenfør døra med mindre jeg ser ok ut.
 • som mange andre elsker jeg vintage ting!- Pernille Johannessen

ny blogg, ny start

22.jun.2011 @ 17:55 i Blogg 0 kommentarer

Hei! som dere sikkert skjønner har jeg da laget meg en ny blogg. for  de av dere som leste den forrige bloggen (kruspersille), fikk dere med dere at jeg var veldig av og på med blogging. Jeg har nettopp hatt konfirmasjon, kjøpt meg ny pc og skaffet med speilrefleks (endelig!) så ved å lage en ny blogg satser jeg på å få mer blogglyst! 

litt om meg;

Navnet er Pernille Johannessen, 15 år fra Brumunddal. en av mine største gleder i livet er å spille fotball, jeg er for tiden skadet så det å ikke kunne spille fotball er et stort tap for meg. Jeg nyter livet som singel og lever med verdens herligste venner rundt meg. Jeg kommer til å blogge om hverdagen og livet og skal også fotografere hva som skjer så mye jeg kan! 

bare et lite stygt innlegg for å ha en start på noe.

 

- Pernille Johannessen


Velkommen til min blogg!

22.jun.2011 @ 02:19 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • thelink 15, Hamar
  Du har nå kommet til en blogg som vil inneholde ting fra min hverdag og livet ellers. Jeg ble 15 år i April. Jeg elsker kommentarer og kommenterer som oftest tilbake!
 • Innhold 2
 • Innhold 3
hits