Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: juli 2011

Norwaycup

30.jul.2011 @ 12:07 i Blogg 2 kommentarer

Heisann! nå reiser jeg på NorwayCup, og blir borte hvertfall frem til tirsdag, etter det kommer det helt an på hvordan vi gjør det! ønsk oss lykke til, nå må jeg løpe! 


 

- Pernille Johannessen

pakket og klart!

29.jul.2011 @ 16:12 i Blogg 0 kommentarer

eller ikke.. Har faktisk ikke startet enda. har sittet i senga med pakkelista i over en time nå, men har ikke orket noe mer. Ble vekket av at en stor skummel skygge stod over meg og veivet med armene, ja det var min kjære far som vekket meg nok en gang. fikk etterhvert dratt meg opp og kommet meg på trening, vi hadde nemlig trening 11:00 idag, noe som var slitsomt og varmt, ikke at jeg klager ellernoe. har hatt treninger stortsett hver dag denne uka bortsett fra onsdag, og beina begynner å bli ganske så tunge nå. Hadde egentlig planer om å dra på kino ikveld, men sånn som ting er nå ser det ikke ut til at det blir noe av for min del. men nå nå jeg fortsette pakkingen, eller starte pakkingen..

- Pernille Johannessen

28.jul.2011

28.jul.2011 @ 13:18 i Blogg 2 kommentarer

God morgen!

nå skal jeg straks dra meg ut av senga og ordne meg! Tar turen til hamar idag og skal nyte det sommerværet vi har her i Norge .. kos dere idag! Hva skal du idag?

 

- pernille Johannessen

Hett

27.jul.2011 @ 18:06 i Blogg 1 kommentar

Hallo! 

Jeg vet jeg er en sinnsykt dårlig blogger nå for tiden, og det synes godt også.. Det blir til at jeg er borte hele dagen, og da rekker jeg ikke blogge før sent på kveld.. ikke orker jeg å ta bilder heller, skal prøve å skjerpe meg! idag har jeg vært nede å tatt sol sammen med Ingunn, strengt tatt trenger jeg vel egentlig ikke det, men har fått så sinnsykt mye skjoller så da prøver jeg å jevne det ut litt. etter det tok vi oss turen på Sveum og deretter hjem. Ikveld kommer Malin på overnattingsbesøk så det blir nok kos! Sykt varmt idag forresten!

 

NC rett rundt hjørnet!

26.jul.2011 @ 16:05 i Blogg 1 kommentar

Hallo! 

overskriften startet jeg med ved 12 tiden, så bestemte jeg meg for å rydde litt og da ble jo selvfølgelig innlegget glemt.. Dagen har så lang gått til å rydde litt på rommet og bare slappe av, orker ikke stresse så mye denne uke i og med at det er trening hele uka. Norwaycup er nemlig rett rundt hjørnet, noe jeg gleder meg utrolig til! Gleder meg til opplevelsen, konsertene, alle ungdommene, rett og slett alt! Tror jeg kanskje skal sove en time nå, gjør det jeg kan for å få igjen døgnrytmen, noe som ikke er lett!

Hva skal du gjøre idag?


Søte pappaen min tar bilder av meg mens jeg sover..

 

- Pernille JohannessenUtrolig, men sant

26.jul.2011 @ 01:08 i Blogg 3 kommentarer

edit; dette innlegget skulle egentlig bli postet ved 13 tiden, men blogg.no har ikke ville samarbeide med meg før nå ...

God morgen!

Våknet nettopp og skal få på meg sporty klær og flytte rompa mi ned på Sveum om en liten time. Skal bli deilig å se igjen alle etter drøyt to uker uten fotball! Men før det skal jeg se på nyheter, krysse fingrene for at advokaten til Anders gir opp og at han blir flyttet til USA for å få dødsstraff! okei, kanskje litt drøyt.. Noe som er merkelig fra min side er at tven har stått på nyheter hele helga! den har stått på nrk1 eller tv2 i tillegg til at jeg har surfet rundt på nettet etter andre steder å finne ut mer.. jeg har sett på mer nyheter denne helga, enn jeg har gjort hele livet! helt sykt hvor mye oppmerksomhet den drittsekken egentlig får .. 

- Pernille Johannessen

Sangen som er satt på repeat

24.jul.2011 @ 15:31 i Blogg 5 kommentarer

Jeg vet jeg lovet litt mer gladblogging idag, men hvorfor skal jeg? Hvorfor late som om alt er bra når det ikke er det. faktisk, ting er helt grusomt nå for tiden. folk sitter hjemme og gråter. gråter over tapet på sønnen/datteren, broren/søsteren eller bestevennen. dro på leir og gledet seg til sommerens happening, noe som endte opp i deres verste mareritt. et mareritt de ikke kunne våkne opp fra. hvorfor skjer dette oss, hva har vi gjort galt? ting som dette skal ikke skje i trygge, fredfulle Norge! Heldigvis hadde jeg ingen nære venner på utøya, kun bekjente. enkelte av dem lever ikke lenger idag. Det er grusomt.

 Jeg sitter og ser på nyhetene døgnet rundt, kun for å holde meg oppdatert over den tragiske hendelsen. Jeg tenker på alle de etterlatte og alle de som kun sitter igjen med de forferdelige minnene og tapet over å  ha mistet noen. Jeg har blitt sterkt påvirket av det som har skjedd, jeg orker ingenting. orker ikke smile, orker ikke være glad, jeg orker ikke late som at ting er ok, når de faktisk er helt jævlig. Jeg går innom profilene til flere som ble drept, det er helt uvirkelig. mange har skrevet på veggene, og når du leser innlegget fra bestevennen/søsteren/broren, kan du ikke annet enn å føle med de. jeg blir sjelden påvirket av ting som skjer som ikke anngår meg eller de rundt meg, men dette er virkeig noe som har påvirket meg psykisk. Jeg gråter, tenker, blir irritert og spør megselv igjen og igjen; hvorfor?!  Ting er ikke lenger som de skal, vi er forandret; hele Norge er forandret.

 

 

 

- Pernille Johannessen


Har ikke ord.

24.jul.2011 @ 12:34 i Blogg 0 kommentarer

Det er rett og slett grusomt det som har hendt. Dette er jo noe man ser på nyhetene som skjer i land, langt vekk. Tanken på at det skal skje i Norge, er det få som har hatt! Det skjedde jo helt uten varsling og helt uten mening og perspektiv! Jeg klarer ikke fatte hvordan en mann har samvittighet nok til å bombe en bygning for å skape opptøyer, drama og redsel i Oslo, for deretter å dra på en politisk sommerleir for barn og ungdom og slakte uskyldige mennesker, iskaldt én etter én..

De siste dagene har gått til å gråte, ta vare på de som har det verst og tenke på alle minnene man hadde med de enkelte personene som er drept. Jeg har sittet som et stort spørsmålstegn, jeg har vært frustrert og lei meg på samme tid. Denne mannen har fått hele Norge mot seg, han har drept barnet, bestevennen, søsteren/broren til en person! Dette er noe jeg eller forsåvidt hele Norge sent kommer til å glemme! 


Jeg og Malin tente lys for alle de drepte eller sårede etter den tragiske hendelsen

 

- Pernille Johannessen


 

Helt uvirkelig

24.jul.2011 @ 04:09 i Blogg 0 kommentarer

Regner med de fleste har fått med seg det ufattelige marerittet som har rammet hele norges befolkning det siste døgnet? Helt uvirkelig å tenke at noen har hjerte til å gjøre noe slikt, det som har skjedd har satt spor i Norges historie. Det er rett og slett helt uvirkelig at et menneske kan ha hjerte og samvittighet til å sprenge en bygning i hovedstaten, og deretter reise videre og slakte en gjeng med uskyldige ungdommer på en sommerleir! Det er rett og slett grusomt, ekkelt og kvalmt. Anders har som unnskyldning at det var noe han måtte gjøre, selv om han ikke likte det! bullshit. Hadde jeg vært han, hadde jeg aldri turt å vise meg offentlig mer. Han har fått hele Norge mot seg, faktisk, han har fått store deler av verden mot seg! Norge har vært på nyhetssendinger overalt rundt om i verden på grunn av denne forferdelige tragedien..

tidligere idag var jeg på Hamar sammen med noen venner for å vise vår støtte ovenfor de to fra hamar som ble drept. det var minnestund utenfor hamar kino og det er helt utrolig hvor mange som møtte opp! Det var en utrolig tung, dyster og mørk stemning og jeg vet at dette er noe Norge sent kommer til å glemme! Jeg er helt sjokkert over hvor forferdelige mennesker kan være! Jeg kommer bare ikke over det, dette er virkelig noe som gjør meg deprimert! Vi snakket med en bekjent som hadde vært der, hun fortalte at hun hadde sett drapsmannen på nært hold, hun hadde løpt for livet og hadde sett flere av hennes tidligere venner døde. tenk deg det? Å se vennene dine bli skutt rett foran øynene på deg, hvem vil oppleve noe slik? 

Jeg kunne sikkert skrevet 1000 ganger bedre, men jeg blir så deprimert og ikkeminst irritert at jeg orker rett og slett ikke! lover et mye mer gladinnlegg imorgen!


fikk ikke gjort bildet større

 

- Pernille Johannessen


Barndomsbestevenn

23.jul.2011 @ 23:05 i Blogg 2 kommentarer

Hallo!

Unnskyld for at det ikke ble mer blogging igår, men hadde et nett som ikke var helt stabilt. Noen minutter etter at jeg hadde publisert innlegget igår fikk jeg spørsmål om å komme på besøk til den herligste av de alle! Er så lenge siden jeg har vært med gulljenta mi, så det å kunne gi henne en stor klem og smile, le og snakke ut med henne igjen var så utrolig herlig! Vi har alle oppturer og nedturer, og det å vite at man har fått en person i bedre humør, gjør det virkelig verdt å smile!

Helene er jenta som har stått der for meg gjennom tykt og tynt. Vi har vært bestevenner siden første klasse, og har opplevd så mye sammen! Jenta har vært med meg rundt overalt og jeg har alltid kunne dele ting med henne uten at det skal komme videre. desverre startet vi på hver vår skole når vi skulle starte på ungdomsskolen og mistet da utrolig mye kontakt, men selv om vi ikke ser hverandre så ofte vet jeg at jeg alltid kan komme til henne og snakke hvis jeg trenger en oppmuntring!
Forever and always, you and me

 

- Pernille Johannessen


bitches, I'm back

22.jul.2011 @ 13:37 i Blogg 6 kommentarer

God morgen!

Er det ikke typisk at jeg er i utlandet akkurat den uka da det skal være jordskjelv i dala? Endelig skjer det noe spennende, selvfølgelig da jeg ikke er hjemme ..

Da er jeg tilbake i blogglivet og hjemme fra Makrigialos. Har kost meg utrolig mye med familie og venner, ei uke uten bekymringer og uten tid til å tenke var virkelig noe jeg trengte! har bestemt meg for å fortsette bloggingen, det ga meg så mye glede og det er så herlig å ha et sted hvor jeg kan skrive litt og dele følelser uten av hele jordkloden går imot meg! Tror jeg muligens skal overnatte til malin ikveld, ellers har jeg ingen spesielle planer! 
min beste venn for alltid!

 

- Pernille Johannessen

motivasjon

12.jul.2011 @ 14:01 i Blogg 6 kommentarer

God morgen! 

våknet for en liten time siden, og kan vel ikke si jeg er stolt over det. Ikke at det er spesielt sent  å våkne klokken tolv, men hadde vært så deilig å kunne våkne tidlig å starte dagen litt anderledes! Dagen min består av å våkne sent, ligge i senga og spille tetris, sove litt igjen, loke på pcen og deretter dra meg ut når det nærmer seg kveld! Tror jeg må prøve å ta meg sammen og gjøre noen endringer på det! 

Vet jeg ikke har blogget på noen dager nå, men har rett og slett ikke orket. har ikke hatt motivasjon og humøret er ikke helt på topp om dagen heller. Rett og slett lei av alt, har heldigvis verdens beste venner å snakke med ! Reiser til Kreta på Onsdagsnatten, altså imorgen natt! Satser på å få slappet skikkelig av der og få tilbake motivasjonen!

Hadde jo overnattingsbesøk av min kjære søte Caroline på lørdag. koste oss masse og hadde opptil flere sykkelturer utover natten! syklet ned på Shell halv fem på morgenen for å kjøpe pølse, holdt naboene våkne hele natten med Singstar, skrek og hoppet rundt, levde rett og slett livet! Igår var jeg på Gjøvik med herlige mennesker og det ble litt shopping! vet ikke om jeg legger ut innkjøp, we'll se!


Elsker deg, kjære!

 

- Pernille Johannessen

Skogens konge

08.jul.2011 @ 20:09 i Blogg 5 kommentarer

er jo selvfølgelig meg! Har nettopp kommet hjem fra en koselig hyttetur med bestemor og bestefar, bedre enn forventet faktisk! Har fått beiset det jeg skulle så nå sitter jeg egentlig bare og venter på at pengene skal fly inn på kontoen, neida. Følte meg skikkelig villmann en periode der jeg gikk rundt i skogen med shorts, støvler, caps og kamera på jakt etter noe spennende å ta bilde av. Fant vel egentlig ut at jeg trengte bare stikke hodet utenfor døra for å finne dyr, har hatt besøk av alt fra Kuer til ekorn. Hadde blant annet besøk av verdens søteste rev, fikk knipset noen hundre bilder av den også, hihih! Imorgen kommer Berntsen snuppa på overnatting tror jeg, gleder meg!

Glefsende livsfarlige dyr;


Selvdiggaren

Har du planer for helgen?


- Pernille Johannessen


snakkes over helga

07.jul.2011 @ 10:54 i Blogg 2 kommentarer

God morgen!

har egentlig ikke tid til å blogge, reiser opp på fjellet om en time sammen med bestemor og bestefar. skal beise hytta, så satser på og være hjemme til lørdag, da kommer Berntsen på overnattingsbesøk og det kan jeg virkelig ikke gå glipp av! men nå må jeg løpe, kos dere resten av dagen! 

- Pernille Johannessen

Familiemiddag

06.jul.2011 @ 17:41 i Blogg 7 kommentarer

Hallo! Blir bare et kort innlegg, hele familien er her på middag så det blir nok koselig! Etterpå kommer Ingunn så vet ikke om det blir flere innlegg ikveld. kos dere resten av kvelden!Planer for dagen?

 

- Pernille Johannessen


Hamar

05.jul.2011 @ 23:39 i Blogg 5 kommentarer

Heisann!

Nå har jeg nettopp fått på meg en stor hettegenser og ei deilig joggebukse og er greit klar for å sette på en film! Dagen idag har jo vært greit hektisk.. våknet ved 5tiden fordi det var så sykt lyst, fikk ikke sove igjen heller så jeg satt og spilte tetris i noen timer (jeg vet det er sykt tarda) . Etter en stund sovnet jeg heldigvis igjen, og bråvåknet da bestemor ringte meg. Hun var så søt og inviterte meg over på lunsj siden hun visste jeg var alene, så da kastet jeg på meg klær og ble hentet litt før tolv. etter å ha spist kom jeg meg hjem og oppdaget at jeg hadde et kvarter på å rette håret og sminke meg, og ting skjer ikke alltid like fort med meg, så etter fem minutter ga jeg opp rettinga og flettet håret istedet, sminket meg og kom meg avgårde ned på bussholdeplassen sammen med Marte. Der møtte vi Campbell og resten av folka kom på bussen etterhvert. Da vi kom til Hamar gjorde vi ikke annet enn å gå rundt, spise oss feite på masse usunn mat og tok bussen hjem. Da var det jo bare å hoppe i fotballklærne lete etter noe spiselig som ihvertfall så sunt ut og reise på fotballtrening. alt i alt en typisk hektisk dag fra min side.

 

- Pernille Johannessen

Hektisk

05.jul.2011 @ 19:01 i Blogg 4 kommentarer

Hei! må løpe nå, skal nemlig på fotballtrening. Har ikke blogget idag fordi jeg har vært på Hamar, blogger mer om det ikveld! 


Fullham for alltid,  he he 


- Pernille Johannessen

fordi jeg elsker deg

05.jul.2011 @ 01:42 i Blogg 2 kommentarer


Juliesnupp, du er herlig!

 

- Pernille Johannessen


En ekte venn

04.jul.2011 @ 16:34 i Blogg 11 kommentarer

Hva forbinner du med en ekte venn? Er det en person du er med hele tiden, en person som er enig i alt du mener og som trøster deg når du trenger det? noen vil kanskje mene det, men er det virkelig det en ekte venn er? 

En ekte venn for meg er en person du kan dele gleder og sorger med. en person som tar deg for den du er og som aksepterer at du kan drite deg ut eller gjøre en feil, en person som tilgir. en ekte venn sitter ikke dag ut og dag inn og trøster deg for at du er blitt dumpa av kjæresten, hun forteller deg at han er en stor drittsekk og hjelper deg videre. du kan si hva som helst til henne uten å bekymre deg om at det skal bli sagt videre. en ekte venn er en som ikke nøler med å si ifra hvis kjolen er for kort eller sminken er for mye. 

En ekte venn deler alt meg deg, og du deler alt med henne. Dere ler sammen, gråter sammen, smiler sammen og skriker sammen. Hvis dere er uenige om en ting finner dere alltid ut av det, eller dere forblir uenige. En ekte venn er en du føler deg trygg med. som ringer bare for å høre hvordan det går eller hva du driver med, en ekte venn trenger ingen unnskyldning for å ringe. 

En ekte venn er en person som alltid er der for deg, uansett hvor lite eller stort problemet er. Det er noen som bryr seg om deg like mye som før selv om man ikke har møtt hverandre på så altfor lenge. Når alt er på det mørkeste er det en ekte venn som får deg til å tro på deg selv. En ekte venn får deg på beina igjen.

En ekte venn er en person som du kan krangle med og likevel være glad i. En som du kan se på og forstå hva tenker. En person som man ikke alltid trenger å utveksle ord med.

?A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out.?


fint eksempel her da


hva forbinner du med en ekte venn?

- Pernille Johannessen

travelt

04.jul.2011 @ 13:31 i Blogg 3 kommentarer

God morgen! våknet for ikke så altfor lenge siden, og når har jeg nettopp spist frokost og skal snart møte Julie tror jeg. Nå må jeg løpe ned og sminke meg, kos dere resten av dagen!

- Pernille Johannessen

Curls

03.jul.2011 @ 18:24 i Blogg 13 kommentarer

Hallo!

Sitter og venter på middagen så tenkte jeg kunne blogg litt, bror og kjæresten hans kommer tror jeg så det blir nok koselig! temaet for det innlegget her er faktisk krøller. jeg selv har krøller, men bruker det sjeldent. Helt ærlig synes jeg krøller er utrolig fint, men håret mitt blir så utrolig kort hvis jeg har krøller og det synes jeg ikke er fint! hadde jeg hatt langt hår, ned til korsryggen hadde jeg deffinitivt brukt krøller oftere, jeg bare elsker beachlooken med krøller! men for now blir det nok rett hår, ganske synd igrunn siden rettetanga sliter så sykt på håret :(
Krøller; like/dislike?

 

- Pernille Johannessen

 

Sliten

03.jul.2011 @ 14:06 i Blogg 4 kommentarer

Heisann!

Nå har jeg nettopp spist frokost og vurderer å hoppe i dusjen. Jeg kjenner at det er på tide med litt tid alene nå, hele kroppen har gått i streik og orker ingenting. tror det har blitt litt mye på kort tid nå, så idag blir det nok til at jeg skal sitte og se på filmer og bare slappe av. kjenner hode har nok av bekymringer også, så skal bli deilig med litt tid for meg selv. Malin reiste til Frankrike inatt og blir borte en uke, så har vi fire dager før jeg reiser. kommer til å savne jenta, men det er jo bare én uke. Malin har også bildene fra klippen, så får desverre ikke lagt de ut før hun kommer hjem.


Unnskyld, men har ikke særlig blogglyst

 

 

- Pernille Johannessen


Transformers 3

02.jul.2011 @ 21:37 i Blogg 4 kommentarer

Gud har nok engang overrasket meg. Jeg har aldri likt actionfilmer eller noe lignende, jeg synes alle filmene har det samme prinsippet og det blir rett og slett kjedelig å sitte på rompa i rundt to timer og se på en film som ikke interesserer meg i det hele tatt. jeg har ett unntak; fast and furious. Dette er virkelig en sjanger for seg selv! elsker alle filmene, så fast five igår og jeg satt med tårer i øynene og bare elsket den! Det samme skjedde igjen idag.

Grunnen til at jeg ikke har kunnet blogge før nå er nemlig fordi jeg har vært på hamar i hele dag sammen med Malin, Campbell, Petter og Fredrik! vi tok bussen inn og gikk litt rundt i byen, spiste en bedre middag og deretter kino; Transformers 3. Ikke at noen av oss hadde sett 1'ern eller 2'ern. Som sagt er jeg ikke en stor actionfilmdigger, men jeg ga filmen en sjanse. Noe jeg virkelig ikke angrer på! i løpet av filmen felte jeg noen tårer, ble irritert, glad og ikkeminst jeg skalv fordi det var så spennende! både jeg og Malin satt og var nesten helt fra oss av glede. Transformers 3 er virkelig en av de beste filmene jeg har sett, noen gang. Dette er virkelig en film det er verdt å se!


Det ble desverre et bilde fra arkivet idag, har ikke orket å knipse bilder..

 

- Pernille Johannessen
Haircutter

01.jul.2011 @ 21:27 i Blogg 9 kommentarer

Hei!

Sitter i senga til Malin nå og venter på at hu skal bli ferdig med å rette håret sitt, jeg skal nemlig klippe håret hennes! ufrivillig fra min side, men hun vil ha det litt kortere og stoler på at jeg kan klare det så da får jeg vel gjøre et forsøk. Har advart henne flere ganger om at hun ikke burde stole på meg når det kommer til klipping av hår, men siden hun er så søt og gjør det så gjør jeg det også.

Før og etter-bilde kommer senere!

Skulle ikke klagd hadde jeg sett sånn ut!

 

- Pernille Johannessen

KONKURRANSE

01.jul.2011 @ 12:28 i Blogg 7 kommentarer

Godmorgen!

Startet dagen med å kun ha syn på ett øye, så det er jo flott! hvis ikke hevelsen blir borte i løpet av dagen blir det nok et besøk til min kjære lege, noe jeg deffinitivt ikke vil. Reiser straks ned til Malin en tur, mulig jeg blir der over natta!

Jeg har foressten blitt med i en konkurranse ! Man kan vinne sminke og diverse tilbehør, du burde virkelig sjekke det ut! klikk her for å komme til inlegget og meld deg på du også! 


Hvem har vel ikke lyst til å eie dette?

 

- Pernille Johannessen


  • thelink 15, Hamar
    Du har nå kommet til en blogg som vil inneholde ting fra min hverdag og livet ellers. Jeg ble 15 år i April. Jeg elsker kommentarer og kommenterer som oftest tilbake!
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits