Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: august 2011

nok et kjedelig innlegg

27.aug.2011 @ 19:13 i Blogg 3 kommentarer

Heisann!

Har ikke hatt tid til å blogge før nå, har hatt en lang og slitsom dag på hamar idag sammen med verdens beste Ingunn! Tok bussen innover litt over elleve og gikk til Børstad for å se på kjæresten spille kamp, deretter gikk vi ned til Ankerskogen for å se på Nora, lillesøsteren til Ingunn, spille fotballturnering. Deretter tok vi en liten tur på Maxi, gikk opp igjen til Ankerskogen og reiste hjem! Jeg kjenner hofta verker og klager, ryggen er som en 90årig kropp og hodepinen begynner sakte å komme, noe det var verdt! Nå ligger isprinsessen bare og venter på å bli lest av og deretter blir det taco, lørdag er definitivt min favorittdag!

digg

 

- Pernille Johannessen

skal, skal ikke

26.aug.2011 @ 15:25 i Blogg 2 kommentarer

Hallo!

Etter skolen gikk jeg rett ned på en frisørsalong i byen og bestilte meg ny time til striping. Jeg er så langt ifra fornøyd som man kan få det til, så da blir det enda mer striping for å dekke over det verste. Samtidlig er jeg utrolig nervøs, tenk om håret ender opp med å bli enda verre? utrolig usikker på om jeg skal stripe de lyse delene brune igjen eller om jeg skal bleke enda fler striper.. Nå har jeg planer om å sette meg ned å lese ei bok jeg nettopp har lånt på biblioteket, boka heter isprinsessen og er skrevet av Camilla Läckberg. Vi har nemlig et litteraturprosjekt på skolen som skal vare frem til høstferien, så jeg skal sluke i meg to feite krimromaner, kan vel ikke si jeg gleder meg.- Pernille Johannessen

1stk sint Pernille

25.aug.2011 @ 18:10 i Blogg 3 kommentarer

Hallo!

blir bare et kjapt innlegg, reiser snart ned til kristine og skal kose meg litt med henne før den store operasjonen hennes imorgen! Lenge siden vi har funnet på noe nå, så vi skal bake brownies og kose oss! Idag tok jeg turen ned til frisøren for å klippe meg å stripe håret, og jeg kan vel si det rett ut; Jeg er ikke fornøyd. Selvfølgelig, frisyren var fin og stripene ble fine, men problemet var at når du satte dette på toppen av hodet mitt endte jeg opp med å se ut som ei lita jente som har lekt litt med fargene .. vet ikke helt hvordan jeg skal løse problemet mitt, ta flere striper, farge det brunt eller bare la det være slik og prøve å vende meg til det. Det er nå jeg skulle ønske jeg hadde en fjernkontroll som spoler tilbake i tid..
Prilla er greit furt akkurat nå.

 

- Pernille Johannessen

LOVE

24.aug.2011 @ 23:23 i Blogg 0 kommentarer


 

- Pernille Johannessen

Settebindpåbøker

24.aug.2011 @ 15:14 i Blogg 1 kommentarIdag skal jeg gjøre et forsøk på å sette bind på alle bøkene mine, gjøre lekser og hvis jeg har tid; ta en liten tur ned til Malin! Også må jeg vel fortelle pappa at han må kjøpe enda en kodelås til meg.. skulle ordne kode ogsånn på skolen idag, og klarte å vri rundt på de mens jeg "lagret" koden, så koden jeg egentlig skulle ha funker jo selvfølgelig ikke! men nå må jeg komme meg gjennom alle bøkene, har heldigvis Festis å kose meg med imens, min kjære Margrete kjøpe med til meg fra Sverige! 

 

- Pernille Johannessen

Tilbake på skolebenken igjen

23.aug.2011 @ 07:50 i Blogg 1 kommentar

Godmorgen!
hadde litt tid til overs så tenkte jeg skulle utnytte tiden til å blogge litt! Rakk ikke blogge igår desverre, så blir en liten oppsummering nå istedet; Da vi kom på skolen var det utrolig morsomt å se på alle de nervøse 8.klassingene, husker så utrolig godt hvor kleint og skummelt det var selv! Selvfølgelig utnyttet jeg muligheten til å leke litt boss rundt på skolen, og det gikk bra det.. helt til jeg møtte på en 8.klassing som var høyere enn meg, da gikk jeg tilbake med halen mellom beina og ble nesten litt flau.. Etter skolen rakk jeg ikke så mye mer enn å komme meg hjem, skifte og stikke til Våler for å spille kamp. Kampen endte 0-6 så vi sanket med oss 3 viktige poeng videre i serien, etter kampen ble det boller og sjokolade på oss som satt i bilen til pappa!

Idag er dagen kommet for å sette på seg et smil og virke kjempeglad og fornøyd til fotografen, skal gjøre mitt beste for å ikke knuse noen linser i år! he he, neida. 


Bare elsker drømmefangere som tilbehør nå for tiden!

 

- Pernille Johannessen

10th grade!

22.aug.2011 @ 07:59 i Blogg 1 kommentar

edit; Margrete Øien, du er verdens kuleste! ingen er som deg!

'God morgen!

Første skoledag etter sommerferien er endelig her, og helt ærlig skal det bli litt deilig å komme igang igjen! få tilbake døgnrytmen, se igjen alle ansiktene jeg ikke har sett i sommer og selvfølgelig løpe rundt og leke overlegen ovenfor alle 8. og 9. klassingene! Husker jeg synes 10.klassingene var så store, kule og populære da jeg startet på ungdomsskolen! De hadde alle de fineste klasserommene, de kan gå i kantina og det kuleste av alt; de har slike skap som man alltid ser på amerikanske filmer på skoler!!! har bestemt meg for at jeg skal være en skoleflink jente i år, skal gjøre lekser, øve til prøver og gjøre et forsøk på å følge med i timen! wish me luck, nå må jeg løpe!

Hva tenker du om å starte igjen?

 

- Pernille Johannessen

 

Kjærlighet ved første blikk

19.aug.2011 @ 15:47 i Blogg 5 kommentarer

Edit; jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger for tiden, men har ikke blogglyst og da sparer jeg dere for crappy innleg uten mening!

Hallo!

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Skulle du ønske du hadde mot til å ta kontakt med han kjekke du alltid møter på, på stranden, i byen, i parken osv. - Fordi dere bare er ment for hverandre?

Jeg har selv vært inne i den klemma opp til flere ganger! Jeg husker så utrolig godt en periode hvor jeg var så utrolig stuck i en gutt som bodde et lite stykke unna meg, jeg dro med meg alle mulige venner til et sted hvor han pleide å henge sammen med kompisene sine, jeg vet  at han hadde lagt merke til at jeg stirret en god del på han, det var ikke akkurat et lite diskrét blikk bort i ny og ne, neida det var stirring til det ytterste med hodebevegelser ettersom hvor han stod. Selvfølgelig jeg følte meg dum, men jeg var virkelig så lost og forelska(trodde jeg) at jeg ikke brydde meg! Selvfølgelig turte jeg ikke å skrive til han, i frykt for at han ikke ville svare eller ville synes at jeg var en weirdo! Etter noen uker hadde jeg endelig tatt meg mot til å skrive et lite uskyldig - Hei!:) til han på chatten, og han svarte! jeg var i lykkerus i flere timer og klarte ikke slutte å smile, jeg tror jeg aldri har vært så glad før. Dagen etter hadde jeg overnattingsbesøk og hadde planer om å skrive til han igjen, men før jeg hadde rukket det ser Malin på meg med et vettskremt blikk og ber meg om å legge ned pcen så jeg skjønte ganske fort hva det var. "...... er nå i et forhold med ........" så, det viste seg at vi var visst ikke ment for hverandre alikevel.

Hvordan vet du egentlig at han er den rette? og hva skal til for at han er det? er det; håret, øynene, smilet, utstrålingen, er han kjempe populær og likt av alle, er han skolens diggeste, er han eldre enn deg og gir deg alt du peker på? finnes det egentlig noen du kan utnevne som perfekt? jeg selv har lenge hatt et bilde av hvordan drømmegutten min ser ut, men har nå i senere tid funnet ut at jeg må glemme det bildet! jeg må få opp øynene og faktisk la alle få en fair sjangse! min mening er at drømmegutten finnes ikke!

hva tenker du?

- Pernille Johannessen

Idyll

08.aug.2011 @ 19:50 i Blogg 8 kommentarer

Natt til igår satt jeg barnevakt og koste meg sammen med verdens beste, åhh ingen er som deg! Beklager dårlig blogging nå, nettet vårt er fryktelig opp og ned og innleggene sletter seg før jeg rekker å publisere de, noe som suger ..

 

- Pernille Johannessen

 
Norway Cup ~ et minne for livet

06.aug.2011 @ 13:35 i Blogg 3 kommentarer

Heisann! Da er jeg tilbake igjen fra NC, og jeg må si jeg koste meg! Dagene gikk i fotball og sletta, høres ikke ut som en spennende cup, men disse dagene vil jeg sent glemme! Ble kjent med mange herlige folk, og kan vel innrømme jeg fikk ganske god kontakt med én spesiell, hadde snakket med han før NC og det at jeg fikk møtt han var nok høydepunktet fra min side! er egentlig ikke så mye å fortelle om NC, men kan legge ut litt bilder!


♥♥

- Pernille Johannessen


  • thelink 15, Hamar
    Du har nå kommet til en blogg som vil inneholde ting fra min hverdag og livet ellers. Jeg ble 15 år i April. Jeg elsker kommentarer og kommenterer som oftest tilbake!
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits