Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: november 2011

Gjøvik

19.nov.2011 @ 10:02 i Blogg 1 kommentar

God morgen!Jeg har ikke blogget de siste dagene, nettopp fordi jeg ikke har hatt noe tid! Jeg har brukt en del tid med familien i det siste, noe jeg også kommer til å fortsette med. Det er også utrolig mye lekser og lignende fremover noe som desverre går utover bloggingen, jeg gjør mitt beste for å få til et innlegg om dagen, men er ikke alltid jeg rekker. Innlegg som består av lekser og skolerelaterte ting er vel kanskje ikke like morsomt å lese om hver eneste dag heller? 

Jeg har sovet til Marte i natt og vi har nettopp stått opp og skal straks kaste i oss litt frokost før vi hopper på bussen i retning Gjøvik! Vi trenger begge kjoler til ballet og hamar hadde ikke så veldig mye å by på så vi gir gjøvik en sjanse! Senere ikveld er det fotballavslutning for hele j16, det skal bli koselig å kunne samles alle sammen utenfor fotballbanen for engansskyld! Gleder meg :-)


♥ Hva skal du idag?

 

- Pernille Johnnessen

17/11-11

17.nov.2011 @ 16:50 i Blogg 0 kommentarer

Hallo!

Kom nettopp hjem etter en koselig middag sammen med verdens beste, bestemor! Som vanlig har jeg det travelt så det blir ikke et veldig stort innlegg nå heller. Om en drøy halvtime reiser jeg tilbake på skolen for å holde framlegg for ca 80 stk. Vi har åpen kveld ikveld og da skal jeg og noen fler fra klassen holde framlegg om prosjektet vi jobbet med forrige uke, kan vel ikke si jeg er veldig nervøs, men er ikke veldig klar for framlegg heller.. Vurderer forresten et nytt temainnlegg, men jeg er litt usikker på om jeg skal ha det eller ikke, det finner dere ut når den tid kommer! Nå må jeg gjøre ferdig framlegget før jeg løper ned på skolen og holder framlegg om meg og drømmemannen, hoho!

♥ Hva skal du idag?

 

- Pernille Johannessen

 

Dobbeltmeg

16.nov.2011 @ 15:25 i Blogg 3 kommentarer

Hallo! Blir nok ikke skikkelig blogging før ikveld, hvis jeg husker å gjøre det da. Skal om ikke så alt for lenge til Marte og øve til naturfagsprøven imorgen, verken hun eller jeg kan noe som helst om det vi har om, spennende.. I tillegg har jeg en innlevering jeg må gjøre til imorgen pluss et framlegg jeg skal holde for alle foreldrene til de i klassen imorgen, jeg skulle gjerne hatt en dobbeltgjenger som kunne hjulpet meg litt nå..

____________________________________________________________________________________________________

? Dag 21 - Et bilde av noe som gjør deg glad


Jeg kan ikke annet enn å smile når jeg ser på et av disse bildene, det minner meg om sommeren og NorwayCup'11! Den syke forelskelsen, sletta, fotballen og verdens herligste jentegjeng! 

Noe du kan se tilbake på som får deg i godt humør?

 

- Pernille Johannessen

Life is a bitch

15.nov.2011 @ 11:46 i Blogg 4 kommentarer

God morgen! jeg startet dagen med en ekstrem kvalme så det ble null skole på meg idag! Er det ikke ironisk at den ene, sjeldne gangen du faktisk føler deg uthvilt og klar til skolen ender du opp i senga resten av dagen? jaja, life is a bitch. Akkurat nå ligger jeg bare i senga og ser på Disney Channel, jepp så mye har jeg å gjøre. 

_______________________________________________

? Dag 19 - Kallenavn du har, hvorfor har dere dem
? Dag 20 - En du ser deg selv gifte deg med / være i et forhold med i fremtiden

Jeg har igrunn mange kallenavn, men alle er igrunn ganske like, det er igrunn alt fra Pernit og Perniz til bolla.. 

Alle har vi vel en utvalgt vi ser for osselv gifte oss med. Drømmen er jo selvfølgelig å gifte seg med Zac Efron, han er jo deiligere enn deiligst! Men selvfølgelig jeg er smart nok til å innse at det er bare ønsketenkning. Jeg har jo en i tankene som jeg kunne se for meg megselv med i lang tid fremover, men desverre blir jo den tanken sakte, men sikkert hvisket bort.


Jeg har begynt å savne den gamle hårfargen min litt, det frister utrolig å farge det brunt igjen! 

♥ Hva skal du gjøre idag?

- Pernille Johannessen

RAGE!!

14.nov.2011 @ 17:07 i Blogg 6 kommentarer

Før du leser dette innlegget, vær klar over at det er et veldig usaklig innlegg, men jeg er sint og trenger å få det ut!

____________________________________________

Etter skolen idag småløp jeg og Marte ned til posthuset for å hente ballkjolen min! Åhh, den var så fin og jeg hadde ventet på den så lenge! Lykkelig og fornøyd tusler jeg og Marte hjem med pakka sendt fra Kina under armen. Når vi hadde kommet oss hjem og smugtittet nedi pakka ble vi jo bare enda mer spente, fargen var jo superfin! Til slutt klarer jeg ikke vente lenger så jeg river opp pakka og ut kommer den fine, fine kjolen jeg skulle bruke på ballet! Den var superfin, jeg bare elsket den! Hvis du synes en søppelsekk, to meter lang og med masse juggel på er fint da. DET SYNES IKKE JEG! Jeg Har gått og gledet meg til å få den kjolen i nesten en måned og var så glad for å ha en kjole ikke alle andre hadde, og dette er hva jeg får?? Det er under en måned til ballet og jeg sitter her med en kjole som sammenlignes med en vandrende katastrofe når den er på. Jeg er dypt skuffet over dere kinesere som lagde denne kjolen til meg.- En dypt skuffet Pernille Johannessen

En ekte kokk

13.nov.2011 @ 14:28 i Blogg 4 kommentarer

Hallo!

Har Malin på besøk nå og jeg har nettopp mekket eplekake til min kjære paps. Så fort kaka er ferdig tar jeg meg en joggetur med Marte, skal bli deilig å komme seg litt ut igjen, det er så mye skolearbeid at trening blir lagt litt til side, desverre.  Kos dere resten av dagen og ikke glem å vær litt ekstra snille på farsdagen!


 

- pernille Johannessen

#15-18

13.nov.2011 @ 11:44 i Blogg 0 kommentarer

? Dag 15 - Sett din iPod på shuffle: Først 10 sanger som spiller

? Dag 16 - Et annet bilde av deg selv (baby bilde!)
? Dag 17 - Noen du ønsker å bytte liv med for en dag og hvorfor
? Dag 18 - Planer / drømmer / mål du har

Joe Brooks ? Superman

LMFAO ? Sexy And I Know It

Katastrofe ? Drømmedama

Karpe Diem ? Tusen Tegninger

Ulrik Munther ? Sticks And Stones

Erik og Kriss feat. Nik & Jay ? My City

Klaas ? Downtown - Original Mix Edit

Noah And The Whale ? L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Skrillex ? Rock N' Roll [Will Take You To The Mountain]

DJ M.E.G. ? Party Animal (Mike Candys Radio Edit) [feat. Timati] - Mike Candys Radio Edit

Hvor kult hadde det ikke vært å bytte liv med superman? Han kan fly, redder folk, er kjempesterk, super kjekk og får alle damene! Sett fra min side blir jo jeg da super pen og får alle de kjekke, deilige guttene! Jepp, ser det for meg allerede, det kommer til å fungere!


Hvor søte var ikke vi?

Mål, planer og drømmer innen 5 år:

Jeg har flyttet for meg selv

Cruiser rundt i en fet bil, yeah

Studerer til å bli lege, dyrlege, journalist eller nyhetsreporter, hoho jepp

Jeg har verdens deiligste, snilleste, søteste kjæreste

Jeg har en søt liten hund (!!!!)


- Pernille Johannessen 

Last friday night

12.nov.2011 @ 12:29 i Blogg 8 kommentarer

God morgen og beklager for lite blogging de siste dagene! 

Torsdagen dro jeg rett på maxi etter skolen, 50% på hele bikbok vet dere! deretter dro jeg på "klassefest", det høres så utrolig dumt ut.. jaja, koste meg gjorde jeg hvertfall!

Igår var jeg på bursdag til Julie, den fredagskvelden kommer jeg sent til å glemme! Tror ikke jeg har smilt, danset og ledd så mye på så lenge jeg kan huske! Det var en helt utrolig stemning og alle så ut til å kose seg. Vi hørte på alt fra den nyeste musikken ungdom hører på, danset til vill dansebandmusikk, til allsang med vazelina og og barnesanger! Det er helt utrolig hvor mye stemning og morro en liten gjeng kan få med litt musikk! Våknet idag med en utrolig sær og sår hals, har nesten ikke stemme. Åhh, verdens beste fredag!

Idag har jeg ikke store planer, skal slappe av og se på idol fra igår, takk gud for at Isak ikke gikk ut!


Deffinitivt en herlig kveld!

Planer for dagen?

- Pernille Johannessen


mercredi

09.nov.2011 @ 17:42 i Blogg 7 kommentarer

Jepp, da var denne dagen også unnagjort. Det har vært en lang og slitsom dag på skolen, føler jeg har fått gjort mye, men samtidig er det mye som gjenstår. Utrolig irriterende og ikke minst stressende å måtte sitte å gjøre alt arbeidet alene, mens partneren din løper rundt som en bavian i klasserommet, jaja. Nå skal jeg jobbe litt med lekser og deretter kose meg med en film!

Idag skulle jeg egentlig ha lagt ut et bilde av meg og familien som en del av blogg challengen, men de få bildene som er av familien ligger på pcen til bestefar, desverre!

Har lastet ned et nytt redigeringsprogram idag og skulle prøve ut en effekt, jeg vet bildene er veldig overredigert, men sånn ble det!


Hva skal du gjøre idag?

 

- Pernille Johannessen


To flotte bilder av meg

08.nov.2011 @ 15:11 i Blogg 5 kommentarer

Hallo! 

Kom meg hjem fra skolen for en drøy time siden, har igrunn ikke så mye spennende å fortelle om. Ikveld er det trening som vanlig og deretter er det et spillermøte hvor vi får høre litt om hva som skjer videre. Vi har slått oss sammen med 97gjengen noe jeg tror blir utrolig bra når vi blir kjent med hverandre!  Nå er det tid for litt søvn før trening, jepp jeg forsov meg idag også.

____________________

? Dag 13 - Et brev til noen som har såret deg nylig

Jeg velger å ikke skrive noe på dette. Det blir alt for personlig etter min mening og jeg sliter nok som det er fra før :-)♥ Eller hva mener du? Burde jeg legge ut alt som handler om meg og livet mitt på bloggen?

 

- Pernille Johannessen

Studybitchees

07.nov.2011 @ 20:48 i Blogg 2 kommentarer

Hallo!

Jeg vet det er litt sen blogging idag, men har desverre ikke hatt tid tidligere idag. Startet som vanlig dagen med hard jobbing på skolen, vi jobber med et prosjekt denne uka som heter å sette bo. Utrolig morsomt faktisk, vi blir delt opp gutt og jente og skal stifte en familie, søke jobb, kjøpe hus, bil, båt etc. ta opp lån, innrede huset, få barn og alt som hører til. Jeg var så heldig å få en av guttene jeg kjenner best i klassen, vi har gått i samme klasse siden 4.klasse så å kommunisere med han er ikke et problem! Så fra og med idag av heter jeg Pernille J Baran, jeg er 23 år, spesialsykepleier og har en nydelig datter på 4 år som heter Sarah Noor hvis jeg ikke husker helt feil. hihih, morro!

Etter skolen idag dro jeg og Marte på biblioteket og jobbet med lekser og innleveringer, selvfølgelig etter to timer på facebook, herregud jeg er avhengi!
Snuppa tok kvelden litt tidligere enn planlagt, hihih!

 

- Pernille Johannessen

#12

07.nov.2011 @ 20:28 i Blogg 0 kommentarer

? Dag 12 - Hvordan du fant ut om blogg og hvorfor du valgte å lage en selv

Tja, hvordan fant jeg egentlig ut om blogg? Det husker jeg ærlig talt ikke, det var vel sikkert noe sånn som at noen venninner hadde funnet en blogg og jeg slengte meg på å begynne å lese? Grunnen til at jeg begynte å blogge var fordi jeg ble så inspirert av andre bloggere, å kunne skrive om tanker og følelser og andre ting ellers som faller seg inn og faktisk kunne få respons for det? det virket jo genialt, så da lagde jeg meg en blogg. the end


- Pernille Johannessen

New in; DKNY

06.nov.2011 @ 18:55 i Blogg 2 kommentarer

Hallo! Nå har jeg nettopp tatt meg en lang og deilig dusj, tatt ansiktsmaske og hårkur og ligger nå i senga og slapper av med musikk. Idag har jeg ikke gjort store greiene, jeg og Malin har egentlig bare slappet av og sett på film, det er så deilig å bruke søndagene på absolutt ingenting!  Mamma og pappa kom hjem fra Berlin idag og da ble det litt nytt! fikk blandt annet ny parfyme fra DKNY. Den lukter supergodt og er ikke en parfyme man blir fort lei av, anbefales på det sterkeste!

- Pernille Johannessen


Grått og trist, det kalles søndag

06.nov.2011 @ 15:07 i Blogg 2 kommentarer

God morgen! Eller, morgen er det vel kanskje ikke lenger. 

Jeg rakk desverre ikke blogge igår, jeg stod opp tidlig og spiste frokost med bestemor og bestefar, jeg lå der igår siden mamma og pappa er borte og jeg hater å være alene. etter frokosten fikk jeg muligheten til å tjene litt penger, jeg dro på hamar med Malin og klarte selvfølgelig å bruke opp pengene med en gang. Vi skulle egentlig på kino for å se footloose, men det var desverre ikke igjen billetter. Noe som endte opp i to jenter fulle av energi og ingen steder å gjøre av seg de neste tre timene. Da vi endelig hadde kommet oss hjem leide vi oss en film, they wait, en utrolig bra og skummel grøsser, og koste oss med godteri resten av kvelden!

Idag kommer mamma og pappa hjem så jeg tror jeg skal slappe av med de, jeg har også en samfunnsfaginnlevering jeg burde starte på som skal leveres imorgen. Den gode planleggingen min slår til, igjen. 

_____________________________________________________

? Dag 10 - Sanger du lytter til når du er glad, trist, hyper, sint eller kjeder deg
? Dag 11 - Et annet bilde av deg og dine venner

lalalala

Bananer

Hvem Sa Party ?

Its time to cry me a river


- Pernille Johannessen

Utslitt

04.nov.2011 @ 16:58 i Blogg 0 kommentarer

? Dag 09 - Noe du er stolt av i de siste dagene

Utrolig vanskelig å svare på igrunn, har ingenting jeg er så utrolig stolt over. Kanskje kan det være at jeg setter av tid til å blogge midt opp i alt stresset? Neida, blogge er noe jeg gjør for gøy. Det er en liten lifesaver, kunne koble litt ut fra skolen i en times tid for å blogge! 

____________________________________________

Da har jeg nettopp slengt meg ned i senga og skal sove i en time tror jeg, kroppen skriker hvertfall etter hvile nå! Det er på slike dager jeg er så utrolig glad for at det er fredag, jeg hadde virkelig ikke orket én dag til med skole. ikveld skal jeg utnytte kvelden ved å bare slappe av. Mulig jeg reiser til ei venninne, har ikke lagt noen planer enda. Uansett hvor jeg ender opp skal jeg hvertfall slappe av. det er helt utrolig hvor utslitt det går ann å bli, jeg er helt utslitt.


homealone mens papsen og mamsen er i Berlin! dårlig gjort, jaja love them

 

- Pernille Johannessen

#8

03.nov.2011 @ 20:19 i Blogg 0 kommentarer

? Dag 08 - Kortsiktige mål for denne måneden og hvorfor

- Spise sunnere

Enkelt og greit fordi jeg spiser alt for mye godteri og usunne ting ellers.

- Trene enda mer

trener ca tre ganger i uka, men jeg vil ha tid til å trene enda mer! love it

- være flinkere til å gjøre lekser

Jeg har vært litt sløv med lekser denne måneden, har satt hovedfokuset på prøver og innleveringer (noe som er riktig?) og glemt litt det med lekser, ender ofte opp med dobbelt opp uka etter..

- ikke forsove meg hver eneste dag..

Når jeg ikke gjør lekser, får jeg dobbelt opp. da må jeg sitte oppe til lang på natt for å få gjort de, og ender opp med alt for lite søvn, noe som gjør at jeg sover så lenge som mulig på morgenen og forsover meg.. HVER DAG. Det hadde jo ikke gjort noe hvis jeg hadde hatt litt bedre tid på morgenen, men selvfølgelig er det en ond sirkel som forfølger meg.

- smile mer

Siden det har skjedd så mye den siste måneden, har det endt opp med at jeg ikke har vært meg selv 100% noe som har ført til utrolig mye negativitet fra min side. Jeg har bestemt meg for å slutte å la mine problemer gå utover andre, og skal prøve å gå tilbake til Positive Pernille, PP! hihih, let's give it a try.
- Pernille Johannessen

 

#7

02.nov.2011 @ 20:36 i Blogg 1 kommentar

? Dag 07 - Et bilde av noen / noe som har den største effekten på deg


 

- Pernille Johannessen

UKS & SU

02.nov.2011 @ 13:55 i Blogg 1 kommentar

Hallo! Rakk et lite innlegg idag alikevel siden vi ble ferdig på møtet tidligere enn planlagt, jeg merker det at jeg liker "lederrollen" utrolig godt, bortsett fra minuttene før møtet, da er jeg verdens største nervevrak.. Uansett. Nå skal jeg få i meg litt mat og muligens gjøre lekser, hvis jeg ikke skal sove litt. ja, jeg er lat. senere idag skal jeg på SU-møte, ikke spør meg om hva det er, for jeg vet det nesten ikke selv. Jeg har bare fått beskjed om at jeg sitter i styret og må møte opp, flink som jeg er skal jeg det! 3 nye timer med møter, litt enkel matte sier at når denne dagen er omme har jeg sittet syv timer i møte!
- Pernille Johannessen

#6

01.nov.2011 @ 21:45 i Blogg 0 kommentarer

? Dag 06 - Favoritt superhelt og hvorfor

Spiderman, lett! Hvem drømmer vel ikke om å svinge seg rundt, klatre på vegger, henge oppned og redde cutipies i fare! hoho, hadde jeg hatt muligheten til å være superhelt for en dag, hadde jeg nok valg spiderman! Også er han jo bare så utrolig deilig i filmen, hehe .. vel vel, leksene venter!
Andrew Garfield, yum

 

- Pernille Johannessen

Stress

01.nov.2011 @ 20:21 i Blogg 6 kommentarer

Nettopp funnet frem leksene og skal gjøre et forsøk på å være skoleflink! Noe som fungerer utrolig dårlig når man har internettilgang.. Imorgen er jeg ikke så sikker på om jeg rekker så mye blogging, skal hvertfall prøve å få lagt ut challengen, men så mye mer tror jeg ikke at jeg rekker. skal først på UKS møte i fire timer og deretter SU møte i noen timer, tommel opp for fritid dere! neida, skal ikke klage. jeg har jo trossalt valgt det selv. Jeg hadde utrolig lite å gjøre i engelsktimen idag, så jeg lagde like så greit et dikt! hoho
- Pernille Johannessen

 

  • thelink 15, Hamar
    Du har nå kommet til en blogg som vil inneholde ting fra min hverdag og livet ellers. Jeg ble 15 år i April. Jeg elsker kommentarer og kommenterer som oftest tilbake!
  • Innhold 2
  • Innhold 3
hits